DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Taşınırken Uyarı Edilmesi Gerekenler

04.07.2020
A+
A-

Salgın sebebinden alınana önlemler sonucunda uzun süre evlerde zaman geçirmek zorunda kalan halk hayatlarında birçok şeyi değiştirmeye başladı. Bunlardan biri de oturduğu evi değiştirenlerdir. Hala tedirginliklerin devam ettiği bu dönemde taşınmak ve insanlarla yakın temas halinde olmamak için titiz olmakta yarar vardır.

TAŞINMA ESNASINDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

Evlerinde tadilat yaptırmak isteyen halk müziği çalışacak şahısların belirlenmiş maske kullanmasına itina göstermelidir. Tadilat sırasında çoğu yer ile temas halinde olunacağı için bu yerlerin aralıklarla temizlenmesi gerekir. Tadilatı yapılan alanın havalandırılması gerekir.

Kolilere alınan eşyaların taşınma esnasında sürekli bağlantı halinde olunması epeyce tehlikeli bir durumdur. Bu yüzden temas halinde olunana kolilerin ıslak bir bez ile silinmesi gerekir. Koli ve kolinin konduğu yüzey çamaşır suyu ve alkollü mendiller ile dezenfekte edilmelidir. Ardındaki taşıyan kişiler eldiven kullanmıyorsa ellerini yıkamalıdırlar.

Konut taşımada çalışılacak firmaların aldığı önlemler önceden konuşulmalıdır. Bu dönemde maske, uzaklık ve el hijyeni epeyce önemlidir. Taşınacak eşyalar her ne kadar silinmiş olsa da taşıma aracına yüklenmeden son bir kere dezenfekte edilmelidir. Taşıma ekibinin hepsinin bir anda evde olmamasına dikkat edilmelidir.

İLİşKİLİ HABERLER Ev Taşıma İşlemini Kolaylaştıracak Pratik Öneriler

Konut Nakliye İşlemini Kolaylaştıracak Pratik Öneriler

Taşınma İşlemini Kolaylaştıran Temizlik Tüyoları

Taşınma İşlemini Kolaylaştıran Temizlik Tüyoları

Ev Taşırken Bunları Yaparsanız!

Konut Taşırken Bunları Yaparsanız!

Hijyen Konseyine Göre En Kirli Yerler

Hijyen Konseyine Tarafından En Lekeli Yerler

İLİşKİLİ GALERİLER Ev Dekorasyon Fikirlerinde Farklı Yenilikler

Konut Dekorasyon Fikirlerinde Öbür Yenilikler

Birlikte Taşınmadan Önce Eşinizle Tartışmanız Gereken 5 Şey

Birlikte Taşınmadan Önce Eşinizle Tartışmanız Gereken 5 Şey

Yanlış Bilinen Hijyen Hataları!

Hatalı Bilinen Hijyen Hataları!

Türkiye'de Coronavirüs Son Durum

Türkiye’de Coronavirüs Son Koşul

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.