DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Taş Kağıt Makas’a dahil olan Yüsra Geyik, eski sevgilisi Ozan Güven’le karşılıklı oynayacak

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı için yıllardır hiçbir projede yer almayan Ozan Güven, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas ile geri döndü. Güven, dizide eski sevgilisiyle bir araya gelecek. Yüsra Geyik, 2019 …

15.03.2024
A+
A-

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı için yıllardır hiçbir projede yer almayan Ozan Güven, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas ile geri döndü. Güven, dizide eski sevgilisiyle bir araya gelecek.

Yüsra Geyik, 2019 yılında kısa süreli birliktelik yaşadığı Ozan Güven’in başrol olduğu dizide Burak Yörük’ün oynadığı zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’ın kız kardeşi Rüya karakterini hayat verecek. Güven ve Geyik’in karşı karşıya geleceği sahneler ise şimdiden merak konusu oldu.

TAŞ KAĞIT MAKAS’IN KONUSU NE?

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut’un, Alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini ekrana taşıyan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal gibi ünlü isimler yer alıyor.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.