DOLAR 32,3818
EURO 34,5922
ALTIN 2.391,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Eylem Tok Olayı

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Eylem Tok Olayı hakkında detaylı bilgiler bu içeriğimizde! Diziye dair merak ettiklerinizi bulabileceğiniz yazıya göz atın.

04.04.2024
A+
A-

Başrollerinde Serra Arıtürk, Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın 6. bölümünde, gerçek hayattan bir olaya gönderme yapıldı. Dizide, 17 yaşındaki ehliyetsiz bir gencin karıştığı kazada bir insanın ölümüne neden olması ve ardından annesiyle kaçmaya çalışması konu edildi.

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Eylem Tok Olayı

Kaza ve Kaçış

Kaza ve Kaçış

Dizide, Meryem’in 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu Furkan, annesinden aldığı araçla kaza yaparak bir kuryenin ölümüne sebep oluyor. Ardından annesi Meryem, suçu başka bir şoförün üzerine atmaya çalışıyor. Ancak mağdur ailenin avukatı Umut, gerçekleri ortaya çıkarıyor ve Meryem ile oğlu yurt dışına kaçmaya çalışırken polisler tarafından yakalanıyor.

Mahkemede Tepkiler

Mahkemede Tepkiler

Mahkemede yaşananların ardından avukat Harun, bir anne ve babanın niye 17 yaşındaki bir çocuğa araba verdiğini sorgulayarak tepki gösteriyor. Avukat Umut ise bu durumu anlamakta güçlük çektiğini belirterek, bir ailenin hem kendi çocuğunun hem de diğer insanların hayatını nasıl hiçe sayabileceğini sorguluyor.

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Eylem Tok Olayı

Eylem Tok Olayı

Eylem Tok Olayı

Gerçek hayattan alınan ilhamla şekillenen dizi olayında, Eyüpsultan’da yaşanan ve bir kişinin ölümüne sebep olan kaza sonrası kaçmaya çalışan 17 yaşındaki sürücü T.C. ve annesi Eylem Tok’un hikayesi anlatılıyor. Gerçek hayatta da benzer bir olay yaşanmış, Eylem Tok ve oğlu Amerika’da yakalanana kadar kaçmışlardı.

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Eylem Tok Olayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.