DOLAR 32,5492
EURO 34,8565
ALTIN 2.438,56
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Tarkan’ın O Fotoğrafı Binlerce Beğeni Aldı!

07.12.2017
A+
A-

Megastar Tarkan’ın sosyal medya hesabından son paylaştığı fotoğraf, binlerce beğeni aldı. Doğa için yapılan sosyal sorumluluk projelerine her daim destek veren Tarkan, Instagram sayfasından mesaj gönderdi. Çıktığı yürüyüşte yaptığı selfie’yi paylaşan Megastar, “Doğa şifadır, iyileştiricidir, enerji ve ruhun ilacıdır. Doğayla bütünleşmeyi ihmal etmeyin canlarım” diyerek ağaç ve kalp emojileri koydu.

TARKAN KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü şarkıcılar arasında yer alan Megastar Tarkan, 1972 yılında Almanya’da doğdu. Ünlü isim Tarkan, Almanya’dan Türkiye’ye dönüş yaptığında İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanıştı ve bir albüm anlaşması imzaladı. Megastar Tarkan ilk albümü ‘Yine Sensiz’i’ 1992 yılında piyasaya çıkardı. Müzik anlamında asıl çıkışını, 2003 yılında ‘Dudu’ şarkısı ile yakalayan ünlü şarkıcı Tarkan, aynı zamanda birçok reklam filminde de boy gösteren ünlü isimler arasındadır. Müzik yaşamı dışında çeşitli doğa projelerini de destekleyen ünlü şarkıcı Tarkan, birçok projeye ön ayak olmuştur. Herkes tarafından ilgiyle dinlenilen şarkıcılar arasında olan Megastar Tarkan, birçok albüme imzasını atmıştır. Ünlü şarkıcı Tarkan geride bıraktığımız yıl, uzun süre birlikte olduğu sevgilisi Pınar Dilek’le rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin henüz çocukları yoktur.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.