DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Tarık Akan’ın oğlunun maceralı boşanma davası!

20.06.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine tarafından Yeşilçam’ın ressam isimlerinden merhum Tarık Akan’ın büyük oğlu Barıştırma Üregül ile şarkıcı eşi Asya Engin Üregül’ün ortak boşanma davaları bir vakit önce sonuçlandı.

Uzlaşma Üregül ile Asya Engin, Ocak 2017’de evlenmişti. Ama Asya Engin Üregül, yeni doğan bebeklerine karşın ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle bir takvim eşine boşanma davası açmıştı. Engin, dava dilekçesinde, çocuğunun velayeti ile 500 bin lira tazminat ve çocuğu için aylık 15 bin lira iştirak nafakası istemişti. Eşinin açtığı boşanma davasına karşı dava açan Uzlaştırma Üregül de çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istemişti.

Dava sonuçlandı; mahkeme, Asya Engin’e 250 bin lira tazminat ve anne ile çocuğa 5’er bin liradan 10 bin lira nafakanın yanı sıra çocuğun velayetinin anneye verilmesine karar verdi.

‘500 TL BEZ PARASINI BİLE KARŞILAMIYOR’

Asya Engin, geçen sene duruşma çıkışı yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu: “Şu lahza iki taraflı çekişmeli boşanma davası sürüyor. Tüm derdimiz çocuk, anne ve babasıyla eşdeğer mesafede büyüsün istiyoruz. Ben doğal olarak çocuğumun velayetini istiyorum. Baba, çocuğa aylık 500 lira nafaka veriyor. Bu, kumaş paramızı bile karşılamıyor. Kimse boşanmak için evlenmez. Ben de bu yüzden evlenmedim. Gizlilik kararıyla açtığım davada mağdur tarafım ve hakkımı istiyorum. Tek derdim çocuğuma iyi bir anne elde etmek, iyi bir gelecek hazırlamak ve onunla ilgilenmek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.