DOLAR 32,4150
EURO 34,8218
ALTIN 2.400,00
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Tarihî kampanyaya yoğun ilgi

06.04.2019
A+
A-

Türkiye Gazetesi’nden Emin Uluç’un haberine göre Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un başlattığı “Fener Ol” kampanyası büyük rağbet görüyor. Eşi benzeri görülmemiş tarihî kampanya sadece sarı-laciverte gönül verenlerden değil, farklı renklerden de destek görürken ilk iki günde yapılan yaklaşık 10 milyon liralık bağış, 31 Mayıs’a kadar olan 380 milyon liralık hedefin gerçekleşmesi için umut vadediyor. Tarihî proje kulübe nakit akışını hızlandırırken, unutulmayacak duygusal hikâyeleri de beraberinde getiriyor. Sadettin Saran’ın bir milyon liralık bağışını alkışlayan sarı-lacivertliler “Duyduk ki Ali Koç’un parası azalmış” diyerek üç haftada harçlıklarını biriktirerek topladıkları 41 lirayı kulübe yollayan Şanlıurfalı minik öğrenciler de en az ünlü iş adamı kadar tebrik aldı.

DOSTA DÜŞMANA ÖRNEK

Kampanyaya destek için taraftarlar bireysel ve toplu organizasyonlar düzenlerken, en dikkat çekici çalışma, bir minibüs şoförünün, bağış yapanları makbuzlarını göstermeleri şartıyla ücretsiz taşıyacağını duyurması oldu. Süreci değerlendiren yönetici Metin Sipahioğlu “Fenerbahçe Spor Kulübü bu ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, bir defa daha dosta düşmana gösteriyor” derken “Kampanyayı küçümsemeye çalışanlar, en büyük cevabı Büyük Fenerbahçe Taraftarından alıyor. 15-16 saatte gelinen nokta; hedefler için çok umut verici” ifadesinde bulundu. Fenerbahçe, 31 Mayıs’a kadar 380 milyon liralık meblağı toplayamaması halinde UEFA’nın yaptırımlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ancak sarı-lacivertliler bu yarıştan yüzlerinin akıyla çıkacağına inanıyor.

İMÂLI DESTEK!

Fener ol kampanyasına bir destek de Trabzonspor taraftarından geldi. Bordo-mavili bir taraftar, kampanya için 61,61 liralıkbağışta bulunup, açıklama kısmına “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor” yazdı.

KAHVALTI DOPİNGİ

Ankaragücü deplasmanına hazırlanan F.Bahçe’de Başkan Ali Koç, teknik heyet ve futbolcular kahvaltıda buluştu. Teknik direktör Ersun Yanal’ın organize ettiği görüşme, Ataşehir’de Yanal’ın kızına ait mekanda gerçekleşti. Başkan Koç, kalan haftalarda takıma olan inancını dile getirirken, oyunculardan tüm maçları kazanmalarını istedi. Koç, Avrupa şansının sürdüğünün belirtirken, taraftarların yoğun destek verdiği “Fener Ol” projesinin daha güçlü devam edebilmesi için camiayı sevindirmeleri gerektiğini vurguladı.

POLONYA OPERASYONU

Kadrosunda kapsamlı bir rotasyona hazırlanan Fenerbahçe, sağ bekten sonra sol bek için de bir Polonyalının peşine düştü. Dinamo Kiev’in 24 yaşındaki millî sağ beki Tomasz Kedziora için temaslarda bulunan sarı-lacivertliler, Polonya’nın Atalanta’da forma giyen 23 yaşındaki sol beki Arkadiusz Reka için de girişimlere başladı.

PROTESTO SES GETİRDİ

F.Bahçe kafilesinin 4 Nisan 2015’te uğradığı silahlı saldırıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin önceki gün yaptığı “Karanlık” protestonun ardından savcılık, olayla ilgili yeni deliller toplanmasını istedi. Tam dört senedir aydınlatılamayan saldırıya yönelik polisin hazırladığı fezleke dosyası eksikler sebebiyle iade edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.