DOLAR 32,3385
EURO 34,8303
ALTIN 2.392,85
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Tamamen bambaşka teknolojisiyle Shure KSE1500!

18.03.2018
A+
A-

Dinamik ve düzlemsel manyetik kulaklıklardan farklı olarak KSE1500, iki statör arasına asılı ultra hafif diyafram kullanıyor. Bu statörler, dijital dönüştürücüye de sahip olan özel kompakt güç amplifikatörü tarafından sağlanan 200 volt ile şarj oluyor.

Dönüştürücü üzerinde 3.5 mm girişi ve micro-USB bulunuyor. Bu sayede PC, Mac, iOS veya Android cihazlara da bağlantı sağlanabiliyor. Kutudan USB-Lighting kablosunun da çıktığını belirtelim. Ürün üzerindeki ekran ise çıkış sesini, batarya seviyesini ve ekolayzır ayarını gösteriyor.

Dönüştürücü hali hazırda oldukça sağlam yapıdayken, kevlar ile güçlendirilmiş kulak içi kulaklık kablosu da oldukça güçlü. Bütünleşik Lityum iyon batarya 10 saat çalma süresi sunarken, maksimum çözünürlük ise 96 kHz (24-bit) PCM dosyaları ile sınırlandırılmış. Özel deri kılıf da birçok kullanıcıyı memnun edecektir.

En iyi ses deneyimini yaşamak isteyenler için tam bir arzu nesnesi niteliğinde olan ve kulakların pasını silecek olan ürün ses berraklığı ile detay konusunda rakip tanımayacak cinsten.

Shure KSE1500 elektrostatik kulaklık sistemi 3,000 dolar fiyat etiketine sahip.

:: Elektrostatik kulak içi kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin favori kulaklığınız hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.