DOLAR 32,2640
EURO 34,7427
ALTIN 2.392,95
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Tam bir Brad Pitt hayranıyım!

25.08.2018
A+
A-

Lise çağındayken o zamanlar 1. Lig takımı olan Tekelspor’da basketbol oynuyordun. Yoğun antrenman temposuna rağmen İtalyan Lisesi’ni birincilikle bitirmeyi nasıl başardın?

– Evet, İtalyan Lisesi’ni o zamana kadarki en yüksek not ortalamasını alarak 92.56 gibi bir dereceyle birinci bitirdim. Notlarımı yüksek tutmalıydım; çünkü okula girişimden bir yıl sonra babamın işleri ters gitti ve ondan sonra hep burslu okudum. Son sene değişim öğrencisi olarak Amerika’ya gittim. Türkiye’deki tüm liselerdeki en başarılı 36 öğrenci belirlenmiş ve bizim lise de beni seçmişti.

Dostluklarında ve insanlarla olan ilişkilerinde nelere değer verirsin?

– Olaylara farklı bir bakış açısı ya da farklı bir yorum getirebilen, pozitif enerjili, esprili, aurasıyla girdiği yeri ve beni yükseltebilen insanlardan hoşlanırım. Sürekli karamsar, şikayetçi, dert anlatan ve etrafa negatifliğini yayanlardan fazla hazzetmem, kaçarım. Yakın olduğum insanların dedikodu yapmamalarını, laf taşımamalarını isterim. Birisine bir şey anlatıyorsam, bunun onda saklı kalmasını isterim. Ukalalıktan hiç hoşlanmam; çok sevimli olduğum bir anda bile ukalalık yapan birine karşı tavrım hemen değişir. Onun dışında genellikle pek çok şeyi alttan alırım, fazla sinirlenmem. Biriyle sohbet edeceksem eğlenceli olmasını, esprili olmasını tercih ederim; sıkıcı biriyle çok fazla konuşamam.

Tam bir Brad Pitt hayranıyım

KOLAY ADAM DEĞİLİM Kİ KOLAY ÂŞIK OLAYIM

class=’cf’>

◊ “Erkenci Kuş”ta Demet Özdemir’le çok sevilen bir çift oldunuz. Diziniz oynadığı saatlerde #CanEm hashtag’i sosyal medyayı sallıyor. İyi anlaşıyor musunuz?
– Çok çok iyi anlaşıyoruz. Demet’le çalıştığım için çok şanslıyım. İlk günden beri çok müthiş bir uyum var aramızda.
Harika bir partner, çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan, çok hızlı doğaçlama yapabiliyor.
O da benim gibi çok enerjik; hatta bazen benden bile enerjik; yorulduğunu hiç görmedim. Aslında onun gibi espritüel bir kadın da görmedim.
Sürekli hareket halinde ve hep pozitif.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.