DOLAR 32,3475
EURO 34,9394
ALTIN 2.410,01
BIST 10.214,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Talat Bulut “Yasak Elma”ya veda etti

04.11.2020
A+
A-

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu “Yasak Elma”da ‘Halit Argun’ karakterine hayat veren Talat Bulut, diziye veda etti.

“ÇOK İYİ BİR OYUNCU VE İNSANLA ÇALIŞTIK”

Talat Bulut, “Yasak Elma”ya 85. bölümde veda edecek. Usta oyuncunun son sahnesinin ardından ise dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ile bir veda mesajı için kamera karşısına geçti.

Talat Bulut ve dizi ekibinin de yer aldığı vedada konuşan yapımcı Fatih Aksoy, “Yasak Elma için ilk anlaştığımız oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız” dedi.

“HÜZNÜ BENDE SAKLI UNUTULMAYACAK DAKİKALAR…”

Talat Bulut sosyal medya hesabından o anları “Medyapım Fatih Aksoy’un Talat Bulut’a vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar” notuyla paylaştı.

Diziye veda eden Talat Bulut ise konuşmasında “45 yıllık meslek hayatımda bu yapım firmasıyla çalışmaktan son derece memnunum. Böyle bir yapım firması bulmak zor. Bundan sonra çalışacaksam kapın açıksa seninle beraberim” sözleriyle yeni projelere açık olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.