DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Taksitli telefon almak isteyenler için fırsat!

05.10.2018
A+
A-

MediaMarkt’ın başlattığı kampanya ile 6 ay taksit ve sıfır faiz imkanı ile akıllı telefon sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise aşağıdaki görsele tıklayarak MediaMarkt’ın web sitesine gidip, taksitli telefon satın almak için başvuru yapmak olacak

MediaMarkt’ın sağladığı bu fırsat ile uzun vadeli olarak yeni bir akıllı telefon sahibi olabilirsiniz. Üstelik satın alabileceğiniz çok sayıda telefon modelinde indirimler de sizleri bekliyor. Samsung Galaxy S9+ modeline 5299 TL, Galaxy Note 9 modeline ise 6299 TL fiyat ile sahip olabilirsiniz. Farklı fiyatlardaki çok sayıda telefon modeline web sitesi üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Lenovo K6 Power modeli de dikkat çeken telefonların başında geliyor. Bu modele de 1099 TL fiyatı ile sahip olabileceksiniz. Huawei’nin en çok satan modellerinden biri olan Mate 10 Lite modeli de, 2599 TL fiyatı ile kampanyanın gözdeleri arasında yer alıyor.

5 Ekim – 7 Ekim tarihleri arasında ise tüm telefon modellerini bu fırsat kapsamında satın alabilirsiniz. Sıfır faiz ve 6 ay taksit imkanından yararlanmak için yukarıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.