DOLAR 32,3603
EURO 34,6712
ALTIN 2.394,20
BIST 10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Taksi sürücüsü ve polise saldıran kadın tutuklandı: Saldırı anı kamerada

İstanbul’da taksiye binen bir yolcu gideceği yere vardıktan sonra taksimetre ücretini ödemeden inmek istedi. Çıkan tartışmada yolcu, taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Sürücünün ihbarıyla olay yerine gelen polise de saldıran şüpheli gözaltına …

29.02.2024
A+
A-

İstanbul‘da taksiye binen bir yolcu gideceği yere vardıktan sonra taksimetre ücretini ödemeden inmek istedi. Çıkan tartışmada yolcu, taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Sürücünün ihbarıyla olay yerine gelen polise de saldıran şüpheli gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan saldırgan tutuklandı.

YOL BOYUNCA TAKSİCİYİ TACİZ ETTİ

Olay, İstanbul Başakşehir’de meydana geldi. S.H. isimli kadın, Ortaköy’de bir mekanda alkol aldıktan sonra çağırdığı taksiyle Başakşehir’e gitti. İddiaya göre yol boyunca taksiciyi rahatsız eden, silecekleri çalıştıran S.H., Başakşehir’e gelince taksi ücretini ödemek istemedi. Bunun üzerine taksiciyle tartışmaya başlayan kadın, taksiciye saldırmaya başladı. Taksimetreyi kırıp, camlara saldırdı ve küfürler savurdu.

MÜDAHALE EDEN KADIN POLİS MEMURUNA SALDIRDI

Yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşıran taksici polisi arayarak durumu bildirdikten sonra o anları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.H.’yi sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan, kendisine müdahale eden kadın polis memurunu da darp etti. Polis memurunun elinde ve kafasında çizikler olduğu görüldü.

Saldırgan kadın, ekipler tarafından gözaltına alındı. Yaralanan 2 polis memuru ise darp raporu alarak S.H.’den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.