DOLAR 32,5838
EURO 34,7766
ALTIN 2.511,56
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tacirler Holding’i sarsan boşanma davası!

09.11.2019
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine göre Tacirler Yatırım Menkul Değerler ile Tacirler Holding’in ortağı Murat Tacir’in, 23 yıllık eşi Sevim Aslı Tacir, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma ve zina davası açtı. İki kez barıştıkları halde kocasının yine kendisini aldatmaya devam ettiğini öne süren iki çocuk annesi Sevim Aslı Tacir, aylık 100 bin lira tedbir nafakası ile 80 milyon lira tazminat istedi. Şirket hisseleri üzerine ile gayrimenkullere tedbir konulmasını talep ederek “Kadınlık gururum ve onurum kırıldı” dedi. Eşinin gerçeğe aykırı açıklamalar yaptığını iddia eden Murat Tacir’in avukatı ise “Taraflar barışarak evliliklerini sürdürmüşler, bu dava açıldıktan sonra evliliklerine bir şans daha vermek istemişler ve uzun süreli tatile çıkmışlardır. Taraflar en son yaşanan tartışma sonrası yeniden ayrılmışlar ve müvekkilim evden ayrılmak zorunda kalmıştır. Müvekkilimin eşini aldatması söz konusu değil” diyerek davanın reddini istedi.

Mahkeme ara kararında anne için aylık 30 bin lira, çocuk için 7 bin 500 lira tedbir nafakası verdi. Davanın geçen ay görülen ilk duruşmasında ise Sevim Aslı Tacir, “Açtığım davadan sonra bir araya gelmedik. Karı-koca ilişkimiz devam etmedi. Tatilde aynı odada kalsak bile ben kızımla, davalı ayrı yatakta yatmıştır. Barışıp da bir araya gelmiş değiliz. ABD’ye tatile ayrı ayrı gittik. Davalı 3 hafta sonra geldi. Aynı binada farklı dairelerde kaldık. ABD’ye gelmesine izin vermemin sebebi çocuğun psikolojisi açısından psikiyatristin söylemesi nedeniyledir” dedi. Duruşma ertelendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.