DOLAR 32,4251
EURO 34,8197
ALTIN 2.394,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Taburcu olan Devlet Bahçeli mesaiye başladı

14.10.2019
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçirdiği hastalığın ardından günler sonra partisinin genel merkezine giderek mesaiye başladı. Genelde kameralar karşısına sakalsız çıkan Bahçeli’nin görüntüsü dikkat çekti.

MHP lideri Bahçeli, bugün sabah saatlerinde partisinin Ankara Çankaya ilçesindeki genel merkez binasına gitti.

Bahçeli’yi parti yöneticileri ve partililer karşıladı. Makamına çıkmadan önce gazetecilerin görüntülediği Bahçeli ve beraberindekiler ‘bozkurt’ işareti yaptı. 

Her zaman kısa saçlı ve sakalsız olarak basının karşısına çıkan MHP liderinin görüntüsü dikkat çekti.

Bahçeli, 23 Eylül’de ‘üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş’ şikayetiyle Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, aynı gün taburcu olmuştu. MHP lideri, Meclis’in yasama yılı açılışına da katılamamıştı. Daha sonra Bahçeli’nin yeniden hastaneye kaldırıldığı, durumunun kritik olduğu öne sürülmüştü.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN AÇIKLAMA YAPTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli’nin tedavisinin ardından mesaisine başlaması nedeniyle yazılı çıklama yaptı. Yalçın, Bahçeli’nin geçen ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından, FETÖ’den ilham alan kişilerin sinsi planlarını devreye soktuğunu bildirdi. FETÖ’nun kaçak militanları vasıtasıyla sosyal medyadan Türkiye aleyhinde sürdürülen algı operasyonlarının, MHP’ye ve Bahçeli’nin varlığına yöneldiğini kaydeden Yalçın, “Sayın Devlet Bahçeli’nin hastalığı iyileşmeye yüz tutmuş ve bu hususta partimizce defalarca açıklama yapılmış olmasına rağmen malum çevreler, FETÖ fitnesinin ateşini sürekli harlayarak medya ve siyaset kurumlarının gündemini kaynatmayı sürdürmüşlerdir. Hastalık, hayat döngüsü içinde her insanın yaşayabileceği olağan bir imtihanken; neden MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin hastalığı 40 derecelik ateş gibi gündemin hararetini yükseltmek için kullanılmak istenmektedir? MHP Liderinin ismi etrafında koparılan ve bir türlü dindirilmek istenmeyen ahlak ve edep dışı dedikodu fırtınasının arka planında, Devlet Bahçeli olmaksızın siyaset umutları yatmaktadır” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZ MESAİSİNE BAŞLAMIŞTIR”

Bahçeli’nin siyasette kültürel ve geleneksel değerlerin mümtaz bir temsilcisi olduğunu belirten Yalçın, Bahçeli’nin temposuna ayak uyduramayanların MHP’den ayıklandığını vurguladı. Yalçın, şunları kaydetti:

Fısk, fücur ve tefrika erbabının Sayın Devlet Bahçeli’nin hastalığı meselesini alçakça deşelemekten muratları, MHP kalesini komutansız bırakarak düşürmektir. Bu sebepledir ki FETÖ’cü akreplerle fırsatçı politika sırtlanları sırt sırta vermiş, iki temel noktadan hareket ederek yeniden yıkım peşinde koşmaya başlamıştır. Birincisi; Devlet Bahçelisiz bir MHP ve siyaset inşası, ikincisi; ailevi değerlerimizi siyaset kurumunda yaşatan, ‘baba’, ‘ata’ ve ‘reis’ hükmündeki lidere sadakat, saygı ve itibar gibi güzide geleneklerin yerle bir edilmesi suretiyle Devlet Bahçeli’nin toplumda ve milliyetçi camiadaki saygınlığının bitirilmesi. MHP’nin diğer siyasi muarızları ve rakipleri de algı operasyonlarıyla Sayın Genel Başkanımız ve partimiz aleyhinde kamuoyunda soru işaretleri bırakmaya çalışan sırtlanlara iğrenç bir çıkarcılıkla malzeme vermekte, rezil dedikodulardan yararlanmayı kâr bellemektedir. Politika kulvarına ve medyaya FETÖ militanları tarafından serpilmiş entrika yemlerinin ardından giden bilumum MHP muarızı sırtlanlara; üzülecekleri, kahrolacakları bir haber vermek istiyoruz. Üst solunum yolu rahatsızlığı geçiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tedavisi tamamlanmış ve an itibarıyla Genel Merkezimizde mesaisine başlamıştır.

Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

 

Bahçeli’den Barış Pınarı Harekâtı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.