DOLAR 32,3850
EURO 34,7525
ALTIN 2.403,42
BIST 10.158,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ? |( 25 Şubat Survivor’da Elenen İsim KİM?) |Survivor SMS sıralaması!

25.02.2020
A+
A-

Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ? |( 25 Şubat Survivor’da Elenen İsim KİM?) |Survivor kim elenecek

Survivor’da kritik eleme! Survivor’da bu hafta eleme adaylarından bir tanesine kesin oldu. Survivor’da kıyasıya rekabet bütün hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu hangi ekip kazandı? Survivor 2020’de bu hafta gönüllüler takımı dar bir nefes aldı. Muafiyet oyununu şampiyon gönüllüler takımında bu hafta keyifler yerinde. Ünlüler takımda bu hafta  konsey toplanacak ve Survivor 2020 ikinci hafta SMS sıralaması açıklanacak. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından SMS sıralamasında birincil iki sırayı alanlar, eleme potasına iki birey daha gönderecek. İlk eleme adayı Derya Can ile birlikte bu üç kişiden minimum SMS oyu bölge kişi adaya veda edecek. Peki, Survivor’da kim elenecek? Survivor’da eleme adayları kimler olacak? Survivor SMS sıralaması nasıl olacak? Ilgiyle beklenen soruların cevabı bu akşam emin olacak…

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Rekabet ve hızın yetersiz olmadığı Survivor’da eleme telaşı. Bu hafta elemeye ünlüler takımından yarışmacılar çıkacak. Geçen hafta rahat bir eleme geçiren ünlüler takımında bu hafta moraller bozuk. Survivor 2020’nin ikinci hafta eleme adayının belirlendiği ada konseyinde Derya Can’ın ismi çıktı. 2. ve 3. elemeadayları ise bu akşam yapılacak olan SMS oylaması sonucunda belirlenmiş olacak. 

EN İYİ PERFORMANSI KİMİN?

Ünlüler Takımı’nda Perviz ve Elif, Gönüllüler Takımı’nda da Cemal Can ile Meryem en iyi performansı belirten isimler oldu. Bugün Perviz ile Cemal Can ve Elif ile Meryem ödül için uğraş edecek. 

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşanırken ödül oyununda birincil turu ünlüler kazandı ve çayın tadına baktı. Oyunun devamında ise Gönüllüler takımı ön plana çıktı ve büyük ödülün sahibi oldu. Survivor adasında oyuncuların motivasyonuna büyük katkı maddesi karşılayan ödüllerden biri Gönüllüler takımına gitti ve Gönüllüler çayın sahibi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.