DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Survivor All Star’da tansiyon düşmedi: Sema, Seda ve Pınar arasında kavga çıktı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın son bölümünde tansiyon bir an olsun düşmedi. Erkek yarışmacıların birbirine girdiği yarışmada Pınar, Sema ve Seda arasında da tartışma çıktı. “LOHUSA YATAĞINDAN ÇIKMIŞSIN” Dokunulmazlık oyununda …

19.02.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın son bölümünde tansiyon bir an olsun düşmedi. Erkek yarışmacıların birbirine girdiği yarışmada Pınar, Sema ve Seda arasında da tartışma çıktı.

“LOHUSA YATAĞINDAN ÇIKMIŞSIN”

Dokunulmazlık oyununda seçme yapıldığı esnada yarışmaya sonradan dahil olan Sema’ya tepki gösteren Pınar, “Teyze, kafana bir tane şuraya fiyonk bağlayalım, lohusa yatağından çıkmış gelmişsin” dedi. Pınar’ın sözlerine “Sana ne Pınar, beni bilen biliyor” cevabını veren Sema Pınar’ın üzerine yürüdü. İkili arasındaki tartışma uzayınca Sema sinirden ağladı.

SEDA TEHDİTLER SAVURDU

İkizi Sema’nın ağladığını gören Mavi takım yarışmacısı Sema da kavgaya dahil oldu. İkizine bağıran Pınar’a bağırarak üstüne koşan Seda’yı yarışmacılar tutmakta zorlandı. Sercan’ın müdahalesiyle uzaklaştırılan Seda “Kardeşimle böyle konuşamaz” diye bağırdı. İkizinin yanına giden Seda, Pınar için “Ben ona göstereceğim. Bakalım nasıl yarışmacıymış çıksın benim karşıma göstersin. O senin 20 günde roket gibi olacağını bildiği için seçme yapmanı istemiyor. Ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.