DOLAR 32,3549
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,98
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Survivor All Star’da Gergin Anlar: Nagihan ve Seda Arasında Tartışma

Survivor All Star’da Nagihan ve Seda arasında yaşanan gergin anları ve tartışmayı keşfedin. Heyecan dolu anların detayları burada!

10.04.2024
A+
A-

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star’da heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün yayınlanacak olan 81. bölümde ise Nagihan ve Seda arasında tansiyon yükseliyor.

Nagihan, bir sakatlık sonrası parkurlara geri dönüş yaparak iddialı bir performans sergiliyor. Ancak bu durum diğer yarışmacılarla arasındaki gerilimi de arttırıyor. Nagihan, sinirlerine hakim olamayarak Seda’ya karşı tehditler savuruyor. “Korkulu rüyanız olacağım, ensenizde olacağım” diyerek gözdağı veren Nagihan, Seda’yı kızdırıyor.

Survivor All Star'da Gergin Anlar: Nagihan ve Seda Arasında Tartışma

Seda ise sakinliğini koruyarak Nagihan’a meydan okuyor. “Ne yaparsan yap, seninle mi uğraşacağız?” diyerek karşılık veren Seda, Nagihan’ın tehditlerine karşı duruşunu gösteriyor. Nagihan ise öfkesinden deliye dönerek elindeki matarayı göstererek, “Kafasına geçireceksin şunu görecek. Gömerim seni, yolarım” şeklinde tehditler savuruyor. Seda ise sakin bir şekilde “Hadi dene gel” diyerek Nagihan’a meydan okuyor.

Survivor All Star'da Gergin Anlar: Nagihan ve Seda Arasında Tartışma

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.