DOLAR 32,3790
EURO 34,7103
ALTIN 2.399,03
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Survivor All Star’da elenen isim Begüm oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım kadın yarışmacıları elenmemek için düelloya çıktı. Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu arasında yapılan eleme düellosunda veda eden isim Begüm oldu …

01.03.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım kadın yarışmacıları elenmemek için düelloya çıktı. Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu arasında yapılan eleme düellosunda veda eden isim Begüm oldu.

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

En son kadın elemesi haftasında Sahra’nın yarışmadan kendi isteğiyle elenmesinin ardından düello yapılmamıştı. Bu nedenle de bu hafta 5 kadın yarışmacı arasında eleme oyunu oynandı. Düelloda ilk olarak Aleyna ve Begüm eşleşti. Yarışın sonunda sayıları kazanan Aleyna adaylıktan kurtuldu. Pınar – Gizem karşılaşmasının kazananı ise Pınar oldu. İlk eşleşmelerin kaybeden Gizem ve Begüm düellolarda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın galibi Gizem oldu. Gizem adada kalmaya devam ederken Begüm ise bir önceki kadın elemesinde sona kalan Aysu’yla yarıştı. Begüm ve Aysu arasında yapılan düello oyununun kazananı ise Aysu oldu.

BEGÜM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

final yarışını kaybederek Survivor hayallerine veda eden Begüm gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışmada kalmanın kendisine çok iyi geldiğini söyleyen Begüm “Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Amatabii ki çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor’da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor’u çok seviyorum, burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine” ifadelerini kullandı.

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.