DOLAR 32,2556
EURO 34,8026
ALTIN 2.455,40
BIST 10.309,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Survivor All Star’da Eleme Düellosunda Poyraz Veda Etti

Survivor All Star’da eleme düellosunda Poyraz, duygusal bir veda ile adaya veda etti. Heyecan dolu anlar ve duygusal anlarla dolu bir bölüm!

05.04.2024
A+
A-

Eleme Düellosunda Poyraz Veda Etti

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşamki bölümünde Poyraz, Özgür, Sercan ve Hakan arasında gerçekleşen eleme düellosunda Poyraz yarışmaya veda etti. Eleme mücadelesi oldukça heyecanlı geçti.

Özgür ve Hakan Arasındaki Mücadele

Özgür ve Hakan Arasındaki Mücadele

Performans eşleşmesinde ilk olarak Özgür ve Hakan arasında bir mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan çıkan isim Özgür oldu. Ardından Sercan ve Poyraz arasında yaşanan mücadelede Sercan rakibini yenerek yarışmaya devam etti.

Poyraz’ın Veda Anları

Poyraz'ın Veda Anları

Elendikten sonra duygusal anlar yaşayan Poyraz, “Sercan beni darmaduman etti. Kendime olan güvenim tamdı ve yeneceğime de inanıyordum. Olmadı büyük konuştum, büyük patladım. Ailemden ve dostlarımdan özür diliyorum” dedi.

Sonuç olarak, Survivor All Star’ın iddialı yarışmacılarından Poyraz’ın veda etmesi izleyicileri şaşırttı. Eleme düellosundaki mücadele ve duygusal anlar izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.