DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Survivor All Star İlk Eleme Gecesi

Survivor All Star İlk Eleme Gecesi heyecanı başlıyor! Favori yarışmacılarınızı desteklemek için hazır olun. Heyecan dolu anlar ve sürprizlerle dolu ilk eleme gecesini kaçırmayın!

09.05.2024
A+
A-

Survivor All Star programında, ilk eleme gecesinde dört yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi. Yunus Emre Özden, Batuhan Karacakaya, Sercan Yıldırım ve Furkan Kızılay, elemelerde mücadele etti.

İlk Kez Ödül Dağıtıldı

Survivor All Star programında nefes kesen bir bölüm yaşandı. Bu düelloda yarışmacılara ilk kez ödül verildi. Düello sonucunda kazananlar pilav üstü kuzu tandır yeme hakkı elde etti. Ayrıca, ilk düello eşlemesinde adını sildiren yarışmacılar, seçtikleri iki arkadaşını ödülden faydalanmasını sağladı.

Yarışmacıların Duygusal Anlatımları

Yarışmacıların Duygusal Anlatımları

  • Sercan Yıldırım: “Altı kere düelloya girdim ve çıktım. Bu sefer çok konuşmayı düşünmüyorum. Umuyorum ki yağmur bereket getirir ve başarılı olurum.”
  • Batuhan Karacakaya: “Zorlu bir düello bizi bekliyor. Rakiplerim güçlü ama sakin ve kararlı bir şekilde mücadele edeceğim.”
  • Yunus Emre Özden: “Rakiplerim güçlü olsa da ölü kadar sakinim. Bu sakinlik bana umut veriyor.”
  • Furkan Kızılay: “İlk düellom, yağmurda oynamayı seviyorum. Rakiplerimle güzel bir mücadele olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.”

Düello Sonuçları

Düello Sonuçları

  • Batuhan Karacakaya, Furkan Kızılay’a karşı 5-1’lik skorla galip geldi.
  • Sercan Yıldırım, Yunus Emre Özden’i 5-4’lük skorla mağlup etti.
  • Final düellosunda Yunus Emre Özden’e 5-1 kaybeden Furkan Kızılay, programa veda etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.