DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

“Survivor 2020” yarışmacıları yemekte buluştu

12.11.2020
A+
A-

“Survivor” yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile çok yakın arkadaş olan Canseven’in program bittikten sonra Nisa ile görüşmemesi tartışma konusu olmuştu. Gazetecilerin ‘Nisa Hanımla görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi’ sorusuna cevap veren Canseven, “Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz!” açıklamasını yapmıştı.

Yarışma boyunca çok samimi olan ikili final gecesinden sonra bir araya gelmemesi aralarında ‘Küslük mü var?’ sorusunu akıllara getirmişti.  Prag’da yaşayan ama sık sık Türkiye’ye gelen Nisa’nın Barış Murat Yağcı ile görüşmesi bu iddiaları güçlendirmişti.

HASRET BİTTİ

Nisa, Cemalcan ve Barış dün bir araya geldi. Aylar sonra birlikte poz veren ekip Aramızda sorun yok’ mesajı verdi.

Cemalcan ve Nisa’nın buluşması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İkilinin sevenleri ‘Sizi bir arada görmek ne güzel, eski günlerdeki gibi’ yorumlarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.