DOLAR 32,3968
EURO 34,6186
ALTIN 2.392,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Sürpriz Huawei modeli ortaya çıktı! İşte ilk fotoğraf Sürpriz Huawei modeli kendisini gösterdi. Sızdırılan ilk fotoğrafta modele ait özellik de belirlenmiş…

07.07.2020
A+
A-

Sızdırılan bilgilere göre orta – üst segment telefonlar arasında yer alacak olan yeni modelin, gelişmiş bir kamera sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. Ortaya çıkan fotoğrafa bakıldığında modelde dörtlü kamera kurulumunun yer aldığı görülüyor. Bu kurulumda yer alan ana kamera için de 48 Megapiksel olduğu bilgisi modelin üzerinde alıyor.

Kameraların tasarımına bakıldığında da dikey dikdörtgen olarak hazırlandığı görülüyor. Bununla birlikte modelin Kirin işlemciyle kullanıcılarla buluşacağı bekleniyor. Ancak hangi Kirin modelinin, sürpriz Huawei modeli için işlemci olacağı henüz belli değil.

Bir başka düşünceye göre modelin Honor Magic 3 olduğu belirtiliyor. Fotoğrafın Honor Magic 2 tarafından çekilmesinin sebebi olarak bu görülüyor. Ancak bu bilgi için somut bir delil henüz yer almıyor.

Honor daha önce de X10 Max ve 30 Lite modellerini duyurmuştu. Yeni modelin çıkış tarihi için de bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.