Süper Lig’de yılın transfer sürprizi! Emre Mor, ezeli rakibe hayırlı olsun
Süper Lig’de yılın transfer sürprizi: Emre Mor, ezeli rakibe imza attı. Karşılaşmalar öncesi sıcak gelişmeler ve analizler
Geçen sezonu Eyüpspor’da kiralık olarak tamamlayan milli oyuncu Emre Mor için transfer süreci hareketli geçiyor.
FENERBAHÇE’DE İSTENMEYEN ADAM olarak gösterilen Mor, Jose Mourinho ve kulüp yönetimi tarafından kırmızı-siyahlı takımda istenmeyen futbolcu olarak nitelendirildi. Sarı-lacivertli ekipten ayrılmaya hazırlanan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, ezeli rakip Trabzonspor’a transfer olmayı planlıyor.
TRABZONSPOR DEVREDE – Yerel basında çıkan haberler, bordo-mavililerin Emre Mor’u kadrosuna katmak için yoğun temaslarda bulunduğunu ortaya koyuyor. Emre Mor’un Trabzon’da forma giymeye sıcak baktığı ifade edilirken, transferin kısa sürede sonuçlanmasının hedeflendiği kaydediliyor.
Kaynak: Haberler.com