Süper Lig’de 17.00 Seansında Başlayan Üç Maçta Nefret Yok, Futbol Var Vurgusu
Süper Lig’de 17.00 seansında başlayan üç maçta nefret yok, futbol var vurgusuyla birliktelik ve fair-play mesajı öne çıkıyor.
Milli aranın ardından Süper Lig heyecanı, saat 17.00 seansında sahne alan üç karşılaşma ile yeniden başladı. Bu maçlar öncesinde dikkat çekici bir mesaj öne çıktı: NEFRET YOK, FUTBOL VAR.
İlk düdüğün çalmasının ardından tüm oyuncular, 1 dakikalık bu sloganı sahada ve tribünlerde yinelerken, sportmenlik vurgusunu güçlendirdi. Oyuncuların ortak hareketi ile sahada birliktelik ve saygı teması ön planda tutuldu.
Etkinliğin bir parçası olarak sosyal medyada da yankı buldu. SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPILDI ve Kulüpler Birliği ile Süper Lig ekipleri, hafta içinde benzer bir açıklama paylaşarak futboldaki şiddet olaylarına karşı duruşlarını yineledi. Bu girişimler, ligdeki dayanışmayı ve barışçıl mesajları pekiştirdi. Kaynak: Haberler.com