DOLAR 32,2573
EURO 34,7560
ALTIN 2.407,10
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Sunucu Hülya Seloni Corona virüse yakalandı!

28.04.2020
A+
A-

Uzun süredir ekrana çıkmayan Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Yürekli Seloni, Instagram hesabından duruma açık sözlülük getiren bir paylaşım yaptı. 

Seloni paylaşımında, ”Sevgili dostlarım sizlerin de merak ettiği uzere bir süredir ekranlarda yokum. Maalesef ailece korona olduk. Ben 12 Nisan’da semptomlarım başlayan Covid-19 tedavimi tamamlayarak dün hastaneden taburcu oldum, eşim ve Alara rahatsızlık sürecini hastanede olmaksızın tedavi ile geçirdiler.

Hepimiz fazla şükür iyiyiz dinlenmedeyiz. Amerikan Hastanesi’nde başlayan tedavi sürecimin yetersiz kalmasi sebebiyle fazla zorlama zamanımda imdadima koşan, beni kucaklayan, kendi hastanesine alıp anında yeni bir çare süreci baslatarak iyileşmeme büyük katkı sağlayan, büyük fedâkarca, sevgiyle çalışan, başarılı doktorlarımızdan, hakkını ödeyemeyeceğim, benim sağlık durumu kahramanım, sevgili arkadaşım Enfeksiyon Hastalıkları Uz. Dr. Gülhan Eren basta almak uzere İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bütün değerli sağlık çalışanlarına, Alara’mın biricik doktoru, bizi hiç yalnız bırakmadı, engin veri ve tecrübeleriyle yardım oldu. Prof. Dr. Bektaş Sırrı, yeniden tecrübeli doktorlarımızdan önerileriyle destek veren sevgili arkadaşım Prof. Dr. Teoman Dal, Kanal7’nin değerli büyüklerime, yönetici ve egzersiz arkadaşlarıma, Amerika’dan her gün bana moral vermeye çalışan kız kardeşime, hastaneye gıda giyecek getirip her gün yanimda hissettiren erkek kardeşim ve değerli eşine, yuvamın kapısına yemek yemek bırakan değerli kayınvalideme, sevgili eltime, çok paha biçilmez dostlarıma, dostluk mesajlariyla kuvvet veren, dualarını, desteğini esirgemeyen, arayan soran merak eden, kötü gününüzde yanımzıda olduğunu hissettiren herkese en kalbi duygularımla ebedi teşekkür ederim ediyorum ailem namına.

Şunu bir defa daha anladık ki ‘afiyet’ her şey ve hayat çok değerli. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum büyüklerime hürmetlerimi sunuyorum. Hastalarımıza ivedi şifalar, sizlere şanslı Ramazanlar diliyorum. En yakın zamanda görüşmek üzere. Sağlıkla mutlulukla kalın” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.