DOLAR 32,5997
EURO 34,8019
ALTIN 2.497,50
BIST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Sümer: Erdoğan’ın uçağına binen gazeteciler ne kadar ödüyor?

14.11.2019
A+
A-

Amerika’nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretiyle ilgili yorumda bulundu.

Amerikan başkanlarının uçağına binen gazetecilerin, her seyahat için kişi başı yaklaşık 20 bin dolar ödedikleri bilgisini veren Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıyla seyahat eden basın mensupları ne kadar ödediğini sordu.

Sümer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Amerikan başkanlarının uçağı Air Force One’a binen gazeteciler, bir first class bilet ücreti ödüyorlar yani her seyahat için kişi başı yaklaşık 20 bin dolar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıyla seyahat eden basın mensupları ne kadar ödüyorlar acaba?”

Erdoğan, Trump’ın daveti üzerine çalışma ziyareti gerçekleştirmek için özel uçak ‘TC-TRK’ ile dün Washington’a gitmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump’ın görüşmesi bugün TSİ 20.13’te başlamıştı. 1 saat 15 dakika süren Baş başa görüşmede Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Trump’ın eşi Melania Trump da yer almıştı.

Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien da hazır bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.