DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 16 Haziran En iyi 20 TL altı oyunlar listesinde bu hafta da indirimde olan oyunları sizin için listeledik. Steam…

16.06.2020
A+
A-

Bu haftada listede yer alan oyunlar aksiyon, serüven, taktik, yarış ve simülasyon türünde kendisini gösteriyor. Oyunlara uygulanan indirimleri incelediğimizde yüzde 30’dan yüzde 90’a değin yapıldığını görülüyor. Listede fiyatı en yüksek oyun 19,20 TL iken en az fiyatlı oyun ise 3,70 TL oldu. Aşağıda oyunların Steam mağaza sayfalarına ulaşabilirsiniz. Oyunların Steam üzerinde aldığı puanlamaları da sizinle paylaşacağız.

Bu haftaki listeye bir aksiyon – serüven oyunuyla başlıyoruz.

Pacify

Dehşet oyunu olarak da uyarı çeken Pacify, normal satış fiyatı 10,50 TL’den yüzde 30 indirim alarak 7,35 TL’ye inmiş durumda. 22 Haziran’a kadar bu fiyattan oyuncularla buluşacak oyun, oyunculardan “çok olumlu” yorumlara sahip. Oyun, macera doymuş bir perili evde geçiyor. O evin içinde bulunanların nefret dolu anlar yaşayacağı anlaşılır.

Mucizevi Durum Yardımcıları A.Ş. isimli bir şirkette işe başlanan oyunda, iş gereği bu eve girmek gerekiyor. Yüksek maaşlı ve tehlikesiz olduğu açıklanmış işte yapılması gereken de perili evlerde kastetmek. Oyunda, evdeki korkutucu karaktere ait izleri bulmak gerekiyor. Oyun tek oynanabildiği gibi üç kişiye dek da çoklu oyuncu modu da bulunuyor.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.