DOLAR 32,2831
EURO 34,7368
ALTIN 2.378,57
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Steam Yaz İndirimleri başlıyor! Ne değin sürecek? 2020 Steam Yaz İndirimleri başlıyor. Uzun süredir beklenen bu indirim fırsatı Türkiye saati ile kaçta…

26.06.2020
A+
A-

Epic Games Store’un GTA 5 hamlesi epeyce etkin olmuştu. Oyun dünyasına damgasını vuran bu strateji, bir süre baştan başa daha devam ettirildi. Unreal Engine isimli oyun motorunun sahibi olan firma, aylık kullanıcı sayısını 61 milyona yükseltti.

Bu gelişmelerin ışığında yaz sezonunu iyi bir şekilde değer biçmek isteyen Steam, SteamDB ekibinde çalışan Pavel Djundik aracılığı ile bir duyuru yaptı. Djundik, 8 Mayıs 2020 tarihinde bir izah etme yapmıştı.

Djundik, Steam’in yaz sezonu için bir indirim etkinliği düzenleyeceğini söyleyen Çinli kaynaklar hakkında şunu söylemişti: “Çinli kaynaklar, Steam Yaz İndirimleri isimli etkinliğin 25 Haziran’da başlayacağını söylüyor. Bu kaynaklar genel olarak güvenilirdir ama bu açıklama henüz doğrulanmadı.”

Bu iletiden kısa bir süre daha sonra bir açıklama daha yapan yazılımcı, bu haberin içten olduğunu söylemişti. Türkiye saati ile bugün saat 20.00’de başlayacak olan bu faaliyet, 14 gün baştan başa devam ettirilecek.

Chinese sources are saying the Steam summer sale starts on 25th of June. Generally trustworthy, etap not fully confirmed.

— Pavel Djundik (@thexpaw) May 8, 2020

Oyuncular, bir takım oyunlarda şimdiden yüzde 90’a varan indirimler bakmak istiyor. Steam cephesi, hangi oyunların indirime gireceği konusunda bir bilgi vermedi. Çoğu kişi, GTA 5 ve Witcher 3 gibi büyük oyunlarda indirim istek ediyor.

Sizce hangi oyunlar indirime girecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.