DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Steam, Türkiye’de En Çok Satılan Oyunları Açıkladı: Zirvede Ne Cyberpunk 2077 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 Var…

02.11.2022
A+
A-

Bundan bir süre önce sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam‘in “Charts” ismi verilen yeni bir özelliğinden bahsetmiştik. Bu özellik, dünya genelinde en çok satılan oyunların listesini sunuyor, üstelik ülkeler bazında da filtreler uygulanabiliyordu.

Şimdi sizlerle, Steam’in Türkiye’deki kullanıcılarının son bir haftada en çok hangi oyunları kütüphanelerine eklediklerine bakacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve 27 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Türkiye’deki oyuncuların en çok satın aldıkları oyunlara yakından bakalım.

Türkiye’de en çok satılan oyunlar (27 Eylül – 4 Ekim)

FIFA 23 699,99 TL Need for Speed Heat 499,99 TL Counter-Strike: Global Offensive Oynaması Ücretsiz Lost Ark Oynaması Ücretsiz Kena: Bridge of Spirits 61,00 TL Apex Legends Oynaması Ücretsiz Naraka: Bladepoint 129,99 TL Monster Hunter Rise 279,00 TL Assassin’s Creed Odyssey 269,00 TL Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 89,00 TL

(Ücretsiz oyunlar, yeni oyuncular tarafından kütüphaneye eklendiklerinde ‘satın alındı’ olarak istatistiklere işleniyor)

FIFA 23

Electronic Arts’ın ikonik futbol oyunu FIFA’nın en yeni sürümü FIFA 23, kısa bir süre önce piyasaya sürüldü. Steam’in paylaştığı verilere baktığımızda, bu oyunun son bir haftalık süreçte en çok satın alınan yapım olduğunu görüyoruz. 699,99 TL karşılığında satın alınabilen FIFA 23, birkaç hafta daha zirvenin bir numarası olabilir.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Need for Speed Heat

Need for Speed serisindeki en yeni oyunlar arasında yer alan Heat, en çok da modifikasyon imkanlarının genişliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Normal fiyatı 499,99 TL olan Need for Speed Heat’e efsane bir indirim yapan Electronic Arts, oyunun haftanın en çok satanları arasına yerleştirmiş durumda. Need for Speed Heat’e indirimli olarak 25 TL’den sahip olabilirsiniz. 

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Valve’ın 2012 yılında piyasaya sürdüğü Counter-Strike: Global Offensive, dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor. FPS türünün önemli temsilcilerinden olan oyun, ücretsiz hale getirildikten sonra da ilgi görmeye devam ediyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Lost Ark

MMORPG türünün en yeni üyeleri arasında yer alan Lost Ark‘ı popüler yapan şeylerin başında ücretsiz olması geliyor. 2.5D grafiklere sahip olmasına rağmen oyuncuları içine çekmeyi başaran Lost Ark, geçtiğimiz hafta Türkiye’deki en popüler oyunlar arasında yer almayı başardı.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kena: Bridge of Spirits

Birkaç hafta önce piyasaya sürülen Kena: Bridge of Spirits, hikaye tabanlı tek oyunculu aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıktı. Gerçekten de eşsiz bir grafik yapısına sahip olan oyun, bu yüksek grafiklerine rağmen 66 TL gibi oldukça makul bir fiyat etiketine sahip.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Apex Legends

Electronic Arts’ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü ücretsiz hayatta kalma oyunu, yayınlanmasının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen en çok satın alınan yapımlar arasında yer almayı başarıyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Naraka: Bladepoint

Yakın dövüş tutkunlarının favorilerinden bir tanesi olan Naraka: Bladepoint, sahip olduğu Uzak Doğu temasıyla da dikkat çekiyor. Normal fiyatı 129,99 TL olan oyun, devam eden indirim kapsamında 64,99 TL’ye satın alınabiliyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Monster Hunter Rise

CAPCOM tarafından piyasaya sürülen Monster Hunter Rise, farklı bir oyun arayanların tercihi olabilir gibi görünüyor. Zira çevrimiçi de oynayabileceğiniz bu oyunda fantastik bir dünyaya gidiyor ve avcılık yapmaya başlıyorsunuz. Oyuna 279 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Assassin’s Creed Odyssey

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Ubisoft’un bugünlere gelmesini sağlayan oyunlardan bir tanesi Assassin’s Creed‘di. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuya ulaşan serinin Odyssey isimli oyunu Türkiye’de geçtiğimiz haftanın en çok satan dokuzuncu yapımı oldu. Normal fiyatı 269 TL olan oyuna yüzde 80 indirim yapılmış durumda.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Bir başka Ubisoft oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de haftanın en çok satanları arasında yer alıyor. Farklı özellikleri olan “operatör”leri kullanarak çatışmalara girdiğiniz oyun, 89 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.