DOLAR 32,4097
EURO 34,6077
ALTIN 2.380,61
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Steam ödüllendirme sistemi ile karşımıza çıkacakDijital oyun pazarına hükmeden dev platform Steam ödüllendirme sistemi ile kullanıcılarına bazı ödüller…

12.05.2020
A+
A-

Platformda uzun süredir tasarım açık havada yenilik görmedik. Bu kere gelmesi beklenen sistem ile tahlil yapan kullanıcılara ödüller dağıtılacak. Twitter üzerinde yapılan paylaşım, bu sistemin yavaşça eklendiğini aktarıyor.

These are possibly the reactions. pic.twitter.com/yEH0STES0v

— Pavel Djundik (@thexpaw) May 9, 2020

Bu iddiayı ortaya atan kaynak ise oldukça sağlam, SteamDB sitesinin geliştiricilerinden olan Pavel Djundik bu iddiaları ortaya atan kişinin ta-kendisi. Bu ödüllendirme sistemi, kullanıcılara profil arkaplanları; rozetler, emojiler ve indirimler kazandırabilir.

Steam mahsul sayfalarında bulunan incelemelere eklenecek ifadeler bu sistemin birincil ayrıntıları olabilir. Zira incelemeler için şuan yalnızca olumlu-negatif ve gülünç ifadeleri bırakılabiliyor, oyunlara büyük katkı maddesi sağlayan çalışmalar birincil etapta odak noktası olabilir.

Epic Games Store ve Steam arasında süren savaşta iki dijital oyun mağazası da oyunculara sürpriz tekliflerle gidiyor. Steam’e eklenmesi beklenen bahşetme sistemi ile kartlar değişken. Az Önce bu sistem için inceleme ödüllerinden fazlasını bilmiyor olsak da ilerleyen dönemlerde öbür ödüllendirme koşullarını görebiliriz.

İddianın kaynağının güvenilir olması bu sistemin Steam bünyesine eklenebileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.. Sizce dijital oyun satan bir mağazada bu özelliği görmek nasıl olur?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.