DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Steam hafta boyu indirimleri – 14 Ekim

15.10.2019
A+
A-

Söz konusu oyunların bazılarında fazlaca kitleleri olmasa bile deneyimleyen kişilerin çoğunluğu oyun hakkında olumlu oylama yapıyorlar. Bununla birlikte Steam indirimleri burada devreye giriyor diyebiliriz.

Offworld Trading Company

Bu haftaki indirimli oyunlardan bir tanesi olan Offworld Trading Company, 2016 yılında yayınlanan bir oyun. Onun dışında oyunun dünya dışında geçtiğini söyleyelim. Son iki haftalık fırsatlarda da bu türdeki oyunların ön planda olduğunu görüyoruz.

Oyun Dünya’nın haricinde Mars’ta yaşamın başladığı bir kurguyu bizlere sunuyor. Senaryoya göre Mars gezegeni üzerinde ticari bir savaş içerisinde başladığımız oyundaki en güçlü silah ekonomi olarak göze çarpıyor. Başka bir deyişle ekonomik yatırımlar eşliğinde başarıya ulaşabileceğimiz bir oyun Offworld Trading Company.

İndirimli olarak sunulan oyun, 16 Ekim Çarşamba 20.00 tarihine kadar yüzde 50 indirimli olarak satılmaya devam edilecek. Bu süre zarfında oyunu 16 TL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Offworld Trading Company – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 / 8.1 / 7
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / 2.0 GHz AMD Athlon X2 64
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3870 / Intel HD Graphics 4600
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Steam hafta boyu indirimleri ile birlikte Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyunu da indirimli oyunlar arasında yer alıyor.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Bu seferki oyunumuzda bir strateji oyunu olarak karışımıza çıkıyor. 1615 yılındaki Japonya’nın bölünmüş ve savaşlar içinde bulunan haline bir son verilmesi üzerine kurulan Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyununda stratejik hamlelerle birlikte oyunu oynamanız gerekiyor.

Ayrıca oyunu yaklaşık olarak 7.900 kişi incelemiş durumda. Yapılan incelemeler sonucunda da oyunun yüzde 95 olumlu not aldığını söyleyebiliriz.

Son olarak oyunu yüzde 66 indirimle birlikte 20,06 TL ödeyerek satın alabilirsiniz. İndirimin son geçerli olduğu tarihinde 17 Ekim olduğunu belirtmek isteriz.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun –  sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista 64-bit
İşlemci: Intel i3 2nd-Generation 2.5GHz, AMD Quad-Core 2.5GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GT640, AMD Radeon HD7750, 1GB Vram
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 13 GB kullanılabilir alan

Steam hafta boyu indirimleri sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz indirimler geldiğinde hangi oyunları satın almak istiyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.