DOLAR 32,4478
EURO 34,7388
ALTIN 2.438,75
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Steam büyük indirimleri başladı!

30.10.2018
A+
A-

Tüyler ürperten oyunlarda büyük indirimler sloganı ile duyurulan Steam Cadılar Bayramı İndirimi dönemi, daha ilk günden Shadow of the Tomb Raider, Prey ve Dying Light gibi son yılların en sağlam yapımlarına ciddi fiyat indirimleri yapıyor. İşin güzel yanıysa, her ne kadar tematik bir indirim dönemi olursa olsun, Steam bünyesindeki oyunları birçoğu bu indirimlerden etkileniyor.

Steam Cadılar Bayramı İndirimi 100’lerce oyunu uygun fiyatla sunuyor

İndirimler 3 ana kategori olarak kendi özel sayfalarında ayrılıyorlar. İlk bölümde korku oyunları bizlere sunulurken, ikinci kategoride ise VR korku oyunları yer alıyor. Son bölümdeyse korku filmleri için güzel bir alan ayrılmış.

Tematik bu sayfadan Tüm Fırsatlara Bakın gör seçeneğine tıklayıp çıktığınızdaysa,Cadılar Bayramı İndirimi dönemindeki tüm indirimli oyunları görebiliyorsunuz.

İndirimler 1 Kasım‘da Türkiye saati ile 20:00’da sona erecek. Bizlerde en uygun indirimleri günlük olarak sizlerle paylaşacağız. Son olarak ise söz konusu Cadılar Bayramı indirimlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.