DOLAR 32,5964
EURO 34,7967
ALTIN 2.494,72
BIST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Star Trek: Discovery, Yeni Sezonda Daha Önce Hiç Gidilmemiş Bir Zaman Dilimine Gidiyor

17.10.2020
A+
A-

Hikayesi orijinal Star Trek serisinden 10 yıl önce başlayan Star Trek: Discovery, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümüyle üçüncü sezonuna başlamıştı. İlk iki sezonda büyük beğeni toplayan yapım, U.S.S. Discovery mürettebatının evreni keşfetmelerine odaklanıyor.

En iyi Star Trek yapımlarından biri olarak gösterilen Discovery’nin ilk sezonu 2017’de, ikinci sezonu ise 2019 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Hafta içerisinde üçüncü sezona start veren dizi, ilk bölümüyle olumlu tepkiler aldı ve şimdiden 4. sezon onayını kapmayı başardı.

Star Trek: Discovery 3. sezon konusu:

Star Trek: Discovery

Yeni sezon, geçtiğimiz sezonun finalinde bulundukları zamandan yaklaşık 1000 yıl ilerideki bir geleceğe giden Michael Burhnam ve arkadaşlarının yaşadıklarına odaklanıyor. 2. sezonun ardından bir uçurumda başlayan bu sezonda, uzak gelecekteki U.S.S. Discovery mürettabatının neler yaşayacağını göreceğiz.

Bu yeni senaryo, dizinin daha önce Star Trek serisinde keşfedilmemiş bir zaman diliminde hikayeler anlatmasına olanak tanıyacak. Dizinin 3. sezon özeti ise şu şekilde:

“Komutan Burnham’i solucan deliğine kadar takip ettiğimiz 2. sezon finalinin ardından Star Trek: Discovery’nin 3. sezonunda, U.S.S. Discovery mürettebatı, bir zamanlar ev dedikleri yerden uzakta, bilinmeyen bir geleceğe iniş yapıyor. Şimdi belirsizliklerle dolu bir zamanda yaşayan U.S.S Discovery mürettebatı, bazı yeni arkadaşların da yardımıyla Federasyon’a umut vermek için birlikte çalışmak zorundadır.”

Discovery’nin 3. sezonu geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan ilk bölümle başladı. Her hafta bir bölüm yayınlanacak olan dizi, 7 Ocak’ta yayınlanacak 13. bölümle birlikte sezon finali yapacak. ABD’deki kullanıcıların CBS üzerinden izleyebildiği yapım, diğer bölgelerde ise Netflix üzerinden izlenebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.