DOLAR 32,3659
EURO 35,0042
ALTIN 2.325,73
BIST 9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Stadyum yapıldı, tribün yok

21.01.2023
A+
A-

Mardin’in Mazıdağı ilçesine yapılan stadyumda tribünlerin yer almaması dikkat çekiyor. Mazıdağıspor Kulübü Başkanı Kahraman Ceylan, ilçe stadı yapılmadan önce toprak arazide maçlarını yaptıklarını ifade etti. İlçe stadyumunun yüzde 95 oranında tamamlandığını belirten Ceylan, “Şimdiye kadar bir sahamız olmaması kulübümüz için büyük bir eksiklikti. Bu sahanın yapılmasıyla ihtiyacımız giderilmiş oldu. Maçları daha öncesinde de bu alanda yapıyorduk ancak sahamız toprak sahaydı. Federasyon toprak sahayı artık kabul etmiyordu. Zorunlu olarak suni çim saha istiyordu. Bizde maçlarımızı Derik’te yapıyorduk oranın ilçe stadını kullanıyorduk. Bundan sonra maçlarımızı burada yapacağız. Şuan bir tek tribün eksiğimiz var, alanın dar olmasından dolayı tribünü proje içerisine alamadılar. Bundan dolayı tribünsüz saha teslim edecekler. Mazıdağı ilçe kaymakamı ile görüştükten sonra bize tribünü yapacaklarını söyledi. Portatif de olsa tribün yapacağını söyledi. Sahanın etrafına baktığımız zaman iki tarafının da boş arazi olduğunu görmekteyiz. Bu boş araziler vatandaşa aittir. Bir an önce bu tribünlerin dahil edilmesi lazımdır. Bizde bir an önce maçlarımızı taraftarımızla burada oynamak istiyoruz. Bu eksiğinden giderilmesini istiyoruz. Şuanda sahamızın yüzde 95’e yakının tamam olduğunu söyleyebiliriz. İlerleyen zamanda da sahanın teslim edileceğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Mustafa Kurtulan – Serhat Abi

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.