DOLAR 32,2551
EURO 34,7731
ALTIN 2.394,97
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Spotify’ın ilk espor ortaklığı: League of Legends

24.08.2020
A+
A-

Farklı ortaklıklar ile dikkat çekmeyi başaran Spotify, Riot Games ile ilk gerçekleştirdiği espor ortaklığında yeni adımlar atıyor. Bu noktada farklı teklifler ile karşımıza çıkmaya planlayan şirket, Riot’un en popüler oyunlarından olan League of Legends için özel ve aynı zamanda küresel ses hizmeti sağlayıcısı haline geldi. Bunun gerçekteki karşılığı ise bir dizi LoL bağlantılı içeriğin Spotify üzerinde yer alacak olması.

Popüler hizmet, özellikle LoL ve espor dünyasını merkeze alan orijinal podcast yayınları üzerinde çalışıyor. Şu an için podcast yayınlarının başlangıç tarihi hakkında bir açıklama yapılmamış olsa da bu yıl içinde karşımıza çıkması oldukça yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

Spotify bunların yanı sıra aynı zamanda “Official League of Legends” ve “This Is League of Legends” gibi çalma listeleri de dahil olmak üzere yeni oyun müzikleri ve podcast listeleri üzerinde çalışıyor. Resmi olarak LoL merkezi oluşturan Spotify, bu noktada ortaklığın hakkını verecek gibi duruyor.

Spotify geçen yıldan beri özellikle podcast yayınlarını geliştirmek adına önemli satın alımlar ve ortaklıklar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda başlayan Gimlet Media ve The Ringer’ın satın alınmasının ardından DC evrenini içine alan yeni yapımlar yapmak için ortaklık kurmuştu.

Spotify’daki listelere buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.