DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Spotify yeni özelliği ile ‘Ne dinlesem’ derdi bitecek Tek elle kullanımı kolaylaştırmak için tasarlanan Spotify’dan haber var. Şimdi ise Spotify yeni özelliği…

02.04.2020
A+
A-

Yaptığı isabetli sızıntılarıyla bilinen Jane Manchun Wong, Spotify kodları arasında yeni bir özellik bulmuştu. Kullanıcıların en sevdiği sanatçılardan yeni müzikler keşfetmelerini sağlayacak olan Spotify Follow Feed özelliği için ilk haberler geldi.

Spotify is working on “Follow Feed” of “New releases from artists you follow and more” pic.twitter.com/8DdoUXtseq

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) February 29, 2020

Spotify yeni özelliği ile kullanıcıların takip ettiği sanatçıların yeni şarkılarını bulmalarına da olanak sağlayacak. Özellik aynı zamanda takip edilenlere göre takip edilebilecek yeni alternatif sanatçıları da listeleyecek.

Spotify yaptığı sunucu güncellemesi ile dünya çapında belirli kullanıcılara bu özelliği sundu. Güncellemeyi alan kullanıcılara göre, Spotify v8.5.51.941 sürümünde bu özellik mevcut. Ancak, henüz test aşamasında olan özellik ilerleyen zamanda çok daha geniş kitlelere yayılacak.

Ekran görüntüsündeki detaya göre, güncellemeyle birlikte sağ üstteki Ayarlar çarkının yanında bir şimşek ikonu eklenecek. Buna tıklandığı zamanda takip edilen sanatçının son şarkıları ve yeni sanatçı önerileri kullanıcının karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.