DOLAR 32,2882
EURO 34,7866
ALTIN 2.387,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Spotify rakibi Deezer Türkiye’de! İşte fiyatlar

21.05.2020
A+
A-

Türkiye pazarına baştan giriş yapan Deezer, birincil etapta Aleyna Tilki, Murat Boz, Hadise, Göksel ve Mustafa Ceceli gibi sanatçıların parçalarını arşivine ekledi. Müzik kütüphanesinde Dünyaca meşhur yıldızları da barındıran Deezer, toplamda 56 milyon parçalık arşive sahip. Türkçe müzik severler için artık DMC, Avrupa Müzik, Son Müzik, Universel Müzik Grubu, Seyhan Müzik, Pasaj Müzik, Poll Production ve GTR gibi çoğu şirketin şarkıları erişilebilir olacak.

Deezer, yeni yeteneklere de yardım olacak. Deezer Orta Doğu, Kuzey Avrupa ve Türkiye CEO’su Tarek Mounir konuyla ilgili, “Türkçe müzikseverlerin Deezer’ın sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanmasını istedik ve uygulamamızı yerelleştirdik. Bunun için de Türkçe içeriği en iyi şekilde derlemeye çalıştık. Global müziklere varmak isteyen Türkiye’deki kullanıcılarımız için de en iyi listeleri hazırladık” açıklamasında bulundu.

Müzik ile eş zamanlı şarkı sözleri, karanlık mod, kullanıcılara özel çalma listeleri ve şarkı yakalayıcı gibi birçok özellikte Deezer ile birlikte sunuluyor.

Deezer için 3 öbür abonelik paketi yer alıyor. En ucuz paket Deezer Premium 17,99 TL, 6 profil sunan Deezer Family 26,99 TL ve 16 bit FLAC kalitesi sunan Deezer HiFi ise 26,99 TL olarak belirlenmiş durumda.

Deezer’a buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.