DOLAR 32,1982
EURO 35,0407
ALTIN 2.504,44
BIST 11.059,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Spotify, Parti Modu ile eğlenceyi artıracakCorona virüsü bir takım şirketlere inovasyon imkanı sağladı. Spotify Grup Oturumu özelliği tamamen biri…

12.05.2020
A+
A-

Gerçekte beğendiğiniz şarkıları başkaları ile paylaşmanıza olanak tanınıyordu. Çalma listesi paylaşımı özelliği baştan sona istediğiniz kişilerle birlikte ortak liste hazırlayabiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Oysa bu işlemler yeni özellikteki gibi anlık etkileşim olanağı tanımıyor.

Spotify, yeni özelliği doğru biri birinden uzakta kullanıcıların parti verebilmesini sağlayacak. Bu özelliği kullanabilmek için parti atamak isteyen kişi oynatma ekranının sol üst kısmında bulunan bağlan menüsüne tıklayarak karşısına çıkan kodu arkadaşları ile paylaşabilecek.

Grup Oturumu özelliğinde partiye katılan diğer kullanıcılar oynatma ekranına müdahale edebiliyor. Hem konuk kullanıcılar yeni parça ekleyebiliyor, sıradaki parçayı değiştirebiliyor ve bu işlemleri yaptıktan sonradan doğrudan doğruya diğer kullanıcıların ekranlarına yansıyor.

Bu özelliği şimdilik ücretli üyelik bölge kişiler kullanabiliyor. Gelecekte standart kullanıcılara da bu özelliğin sunulup sunulmayacağı hakkında herhangi bir veri yer almıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.