DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Spigen iPhone X kılıflarını kim kazanacak? – 5 Çayı #188

30.08.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere Spigen’in iPhone’un 10. yılı için özel olarak ürettiği iPhone X kılıflarından 3 tane hediye edeceğiz.

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı YouTube’da beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşarak canlı yayınımıza katılabilirsiniz..

Apple zam yağmuru yaptı! 5 Çayı #183

Yine hediyeli bir canlı yayın ile karşınızdayız. Haftanın teknoloji gündemini yorumladığımız 5 Çayı canlı yayınımızın 182. bölümü ile saat 17:00‘da, her hafta olduğu gibi karşınızdayız. Bu yayınımızda bir kişiye FM 2018 video oyunu hediye ediyoruz! Hediyemizi kazanma şansı yakalamak için yayınımızı beğenmeniz ve #5çayı etiketi ile Twitter üzerinden yayını…

Hashtag #5çayı

Her Perşembe saat 17:00’da başlayan canlı yayınımızda, teknoloji dünyasında haftanın önemli haberlerini sizlerle birlikte yorumluyoruz. ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda canlı olarak yayınlanan programımızı kaçıranlar ise yine kanalımızdan tekrar bölümünü izleyebilirsiniz!

Bu haftanın dikkat çeken gelişmeleri

Vestel Venüs Z30 tanıtıldı! İşte tüm özellikler!

IFA 2018 teknoloji fuarında, yerli telefon üreticimiz Vestel’in yeni telefonu Venüs Z30 ortaya çıktı. Vestel Venüs Z30 tanıtıldı. Vestel Venüs Z30 özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Vestel Venüs V6 duyuruldu! İşte tüm özellikler!
Vestel Venüs V6 duyuruldu! İşte tüm özellikler!

Vestel Venüs V6 özellikleri belli oldu. Yerli üreticimiz Vestel, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2018 bünyesinde yeni akıllı telefonu Vestel Venüs V6 modelini duyurdu.

Sony Xperia XZ3 tanıtıldı! İşte tüm özellikler

Sony Xperia XZ3 tanıtıldı! Sony’nin merakla beklenen telefonu Xperia XZ3’ün teknik özellikleri ve tasarımı resmiyet kazandı. Sony Xperia XZ3 özellikleri ve fiyatı haberimizde!

Samsung 8K QLED TV’sini duyurdu!

IFA 2018 hız kesmeden devam ediyor. Bugün düzenlenen etklinlik sırasında özellikleriyle dikkat çeken Samsung 8K QLED TV serisi duyuruldu. İşte tüm özellikleri!

Xiaomi Pocophone F1’den büyük başarı!

Xiaomi Pocophone F1, geçtiğimiz saatlerde satışa sunuldu. Satışa sunulan yeni amiral gemisi, çok kısa bir sürede satış rakamlarıyla oldukça büyük bir başarıya imza attı.

PS Plus bu ay resmen çoştu!

PlayStation resmen bombayı patlattı. PS Plus Eylül ayından harika oyunları ücretsiz hale getirdi. İşte karşınızda bu ay sunulacak olan ücretsiz PS Plus oyunları!

Galaxy S9’lar için Android Pie müjdesi!
Galaxy S9’lar için Android Pie müjdesi!

Genelde Android güncellemeleri söz konusu olduğunda eleştirilen bir firma olan Samsung ise, bu kez hızlı davranacak gibi görünüyor. Çünkü Galaxy S9 Android Pie testleri başlamış durumda.

Instagram onaylı hesap alımı için müjdeyi verdi!

Instagram kullanıcıların uzun zamandır beklediği müjdeyi sonunda verdi. Kullanıcılar bundan böyle Instagram onaylı hesap almak için başvuruda bulunabilecekler. Peki, Instagram onaylı hesap nasıl alınır?

GeForce RTX 2080’in Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

NVIDIA’nin yeni RTX 2080 ve RTX 2080 Ti ekran kartları için ön sipariş alınmaya başlandı. Ancak, GeForce RTX 2080 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

Huawei Apple’ı sonunda alt etti!

Gartner tarafından paylaşılan rapor, küresel akıllı telefon piyasası ile ilgili olarak önemli bir gelişmeyi ortaya koydu. Huawei Apple karşısında ikinciliği elde ederek rakibini üçüncü sıraya itti.

F-35’lerimiz artık Türk pilotlara emanet!

ABD ile Türkiye arasında F-35 krizi devam ederken, eğitim için gönderilen Türk pilot F-35 ile ilk uçuşunu gerçekleştirerek tarihe geçti!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.