DOLAR 32,5860
EURO 35,0186
ALTIN 2.452,62
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Spigen iPhone X kılıfı cihazları iMac’e dönüştürüyor!

15.05.2018
A+
A-

Spigen Classic C1 ve Classic One kılıflar ile iPhone X tasarımı bambaşka bir hal alıyor desek yeridir. İlk önce en çok dikkat çeken model olan Classic C1 hakkında bilgi verelim. Apple iMac G3 bilgisayarlarının 20. yıl dönümünü kutluyor. İşte, Classic C1 de bu kutlamanın adeta bir parçası.

Rengarenk tasarımları ile zamanının en çok dikkat çeken Apple bilgisayarlarından olan iMac G3 modelleri mavi, kırmızı, beyaz, yeşil ve gri tonlarında renklere sahipti. Bu renklerin şeffaf görünümleri de bilgisayarların tasarımını oldukça şıklaştırıyordu.

Classic C1 kılıflar üç bileşenden oluşuyor. İç gümüş parça ise yumuşak, esnek materyalden yapılmış ve iPhone’a tam olarak oturuyor. iMac stili çip ve batarya tasarımları ile iPhone logosunun öne çıkmasını yarayan arka kısım da dikkat çekmeyi başarıyor. Şeffaf plastik bölüm ise gümüş parça üzerine geçerken alt şeffaf plastik ise G3 tasarımını tamamlıyor. Öte yandan, kılıfın cihazınızı bir miktar kalınlaştıracağını da not olarak düşelim. Kılıf cihazınızı düşmelere, çiziklere ve darbelere karşı koruma konusunda da iddialı.

İşte aynı bu görünümü iPhone X cihazınıza da taşımak istiyorsanız, Indiegogo projesi üzerinden 18 dolar ücretle satışına başlanan kılıflardan birisini satın alabilirsiniz. Projeye büyük ilgi olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. 5 bin dolar miktarında kitlesel fonlama bekleyen proje, haberi hazırladığımız sıralarda 60 bin dolar barajını geçmişti.

Orijinal iPhone tasarımı odaklı Spigen Classic One ise temel gümüş ve siyah tasarımla iPhone X modelini ilk iPhone modeline dönüştürüyor. C1 kadar detaylı olmayan bu kılıf daha düz bir tasarım tercih edenler için ideal.

Haziran ayı itibariyle teslimatlarına başlanması planlanan kılıflardan birisini elde etmek ve daha fazla ödememek için elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.