DOLAR 32,3227
EURO 34,8134
ALTIN 2.401,87
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

‘Söz dinlemeyen’ kocasını sopayla dövdü!..

05.12.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine göre A.K., isimli genç adam ile P.D., imam nikahlı evlilerdi. İstanbul Eyüp’te ikamet eden çift iddiaya göre anlaşmazlıklar yaşadığı için evlerini ayırmaya karar verdi. İddiaya göre olay günü 36 yaşındaki P.D., eşinin sözlerini dinlemediği için tartışmaya başladı. 46 yaşındaki A.K., ise eşine karşılık verince çift arasında arbede yaşandı. Yine iddiaya göre genç kadın eline aldığı sopa ile eşini darp etmeye başladı.

‘SÖZÜMÜ DİNLEMİYOR’ DAYAĞI

Aldığı darbeler sonrası yere yığılan mağdur adam polisi arayarak yardım istedi. Tedavi altına alınan genç adamın yüzünde morluklar meydana gelirken aldığı darp raporuyla kendisini döven eşinden şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada ifadesi alınan genç kadın eşinin darp edildiğini iddia ettiği tarihte memleketinde olduğunu darp etmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

‘BU İLK DEĞİL DEFALARCA ŞİKÂYET ETTİ’

Savcılık genç kadının her ne kadar suçlamayı reddetse de genç adamın darp ettiği gerekçesiyle iddianame düzenledi. Eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkan genç kadın, ‘Eşim daha önce de beni aynı suçlamalarla şikâyet etti. Ben eşime yönelik herhangi bir şiddet eğiliminde bulunmadım. Kendisi çok alkol aldığı için mesnetsiz şikâyetlerde bulunuyor’ diye konuştu.

Dava devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.