DOLAR 32,4923
EURO 34,9263
ALTIN 2.438,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SOSYETİK İHANET MİLYONLUK TABLO SATIŞI İLE BAŞLAMIŞ…

25.06.2020
A+
A-

İddialara tarafından; Sanat Danışmanı Selcan Atılgan, H.D’ye çok değerli üç tane tablo satmış.

ESMER GÜZELİ BAKIN KİM ÇIKTI

Meşhur meslek kadını S.S,D; eşinin kendisini aldattığı esmer güzelinin ünlü Sanat Danışmanı sosyetik hoş Selcan Atılgan olduğu cemiyet hayatında dilden dile konuşulmaya başlamıştı. Cemiyet hayatının yakından tanıdığı Selcan Atılgan ismi son olarak sosyetik meslek adamı meşhur koleksiyoner Osman Çarmıklı’nın sanat danışmanı olduğu Kanyon Gina Restaurant‘ta çekilen fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

TABLO SATIŞINDAN ÇIKAN FAZLA ÖZEL DOSTULUK

Son olarak gelen dedikodulara kadar; Selcan Bayan yakın çevresine çıkan haberlerden dert yanarak adının yasaklanmış aşk skandalına karıştığı iddia edilen sosyetik iş adamı H.D ile “Bir çok defa bir araya geldik fakat aramızda aşk değil, yalnızca kendisine bir kaç tane değerli tablo sattım o yüzden görüştük” diyormuş. Alev olmayan yerden duman çıkmaz misali Selcan Hanım’ın iddia edildigi gibi; tablo satışından doğan çok özel dostluğu ne aşamadadır bilinmez ama; H.D’nin çok özel tablo koleksiyonu olduğu ve aile müzelerinde değeri biçilmez tablolar olduğu söyleniyor.

ÜNLÜ İŞ KADINI DA EŞİ GİBİ MODERN RESİM MERAKLISI

Cemiyet Hayatının en önde gelen isimlerinden olan S.S.D’nin de modern resim merakını bilmeyen değil. bununla birlikte mini bir çağdaş resim koleksiyonu olduğu biliniyor. Yoğun iş temposundan kalan zamanını yurt içi ve yurt dışındaki sergileri gezerek geçiren S.S.D’nin eşi göre sanat danışmanı kadar aldatıldığının bahis edilmesi bu dek da tesadüf olmaz dedirtti.

Kaynak: superkulup.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.