DOLAR 32,3029
EURO 34,8332
ALTIN 2.414,73
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Sosyal medyadan uzak duran 16 ünlü isim

Son dönemde sosyal medya uygulamaları hayatımızın her anında olsa da bazı ünlü isimler bu mecraları kullanmayı reddediyor. İşte 2024 yılında sosyal medyadan uzak duran Hollywood yıldızları…

20.02.2024
A+
A-

SCARLETT JOHANSSON

Sosyal medyadan uzak duran Scarlett Johansson, “Kendimi tamamen ona kaptırıyorum. Bu yüzden buna sahip olamayacağımı biliyorum” demişti.

KATE MOSS

Top model denilince akla gelen ilk isimlerden olan Kate Moss, Sydney Morning Herald’a verdiği röportajda; “Sosyal medyada herhangi bir kişisel hesabım yok, sadece çevrimiçi ortamda kişisel şeyler paylaşmayı sevmiyorum” demişti.

BRAD PITT

Brad Pitt, GQ’ya verdiği röportajda sosyal medya kullanıcısı olmamasıyla ilgili “Yanlış anlamalarla veya yanlış alıntılarla hemen mücadele edebilirsiniz. Ve eğer gençlik günlerimde buna sahip olsaydım, onu kullanırdım. Bu noktada bununla uğraşmak istemiyorum” demişti.

GEORGE CLOONEY

Hollywood yıldızı George Clooney, Variety’ye geceleri içki içmekten hoşlandığını ve bunun etkisiyle aptalca bir paylaşım yapmaktan çekindiğini söyleyerek samimi bir açıklamada bulunmuştu.

KATE WINSLET

The Sunday Times’a sosyal medyayı gençlere yönelik yoğun baskıların olduğu sürekli bir karşılaştırma platformu olarak gördüğünü açıklayan Kate Winslet, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Genç kadınların özgüvenleri üzerinde çok büyük bir etkisi var, çünkü yaptıkları tek şey insanların onları sevmesi için kendilerini tasarlamak. ” “Peki bununla birlikte ne geliyor? Yeme bozuklukları. Ve bu kanımı kaynatıyor. Evimizde sosyal medyanın olmamasının nedeni de bu.”

JENNIFER LAWRENCE

Sosyal medya kullanmayan ünlüler arasında yer alan Jennifer Lawrence, sosyal medyada olup biten her şeyle uğraşmak zorunda kalmanın olumlu bir şey olmadığını düşündüğünü ifade etmişti.

EMILY BLUNT

Şimdilerde Oppenheimer ile gündemde olan Emily Blunt, Vulture’a verdiği röportajda; sosyal medya için çok yaşlı olduğunu söylemişti.

DANIEL RADCLIFF

Harry Potter filminin yıldızı Daniel Radcliff, özel hayatını korumanın bir yolu olarak sosyal medyaya katılmamayı tercih ediyor.

ROBERT PATTINSON

Göz önünde olmayı pek sevmeyen Robert Pattinson da insanların hayatını gözlemlemesine tamamen karşı biri.

KRISTEN STEWART

Alacakaralık serisiyle yıldızı parlayan oyuncu Kristen Stewart da mahremiyet nedeniyle sosyal medyada yer almıyor.

SANDRA BULLOCK

Sandra Bullock ise InStyle’a bu konuda tembel olduğunu söylemiş ve “Çocuklarım onu ​​kullanmaya başlayınca, onu nasıl kullanacağımı bileceğim.Saf olmak istemiyorum” demişti.

RACHEL MCADAMS

Teknoloji ile arası iyi olmayan ünlüler arasında yer alan Rachel Mcadams, 2009’da People dergisine verdiği bir röportajda teknoloji konusunda kötü olduğunu söylemişti.

DANIEL CRAIG

James Bond serisinin yıldızı Daniel Craig ve eşi Rachel Weisz de mahremiyet nedeniyle sosyal medyadan uzak duruyor.

CATE BLANCHETT

Oyuncu Cate Blanchett ise sosyal medyayı başkalarıyla bağlantı kurmanın gerçek bir yolu olarak görmediğini açıklamıştı.

KEIRA KNIGHTLEY

Sosyal medyayı kullanan arkadaşlarını görmenin onu kullanıcı olmamak konusunda kararlı kıldığını ifade eden Keira Knightley, People’a “Hayatımı olduğundan çok daha mükemmel göstermeye çalışma konusunda takıntılı hale gelirdim ve bu oldukça yorucu geliyor” demişti.

MILA KUNIS

Kendisi gibi oyuncu Ashton Kutcher ile mutlu bir evliliği olan Mila Kunis, sosyal medya ile ilgili The Late Late Show with Craig Ferguson’da, “İnsanların ne zaman oturma odasına gittiğimi bilmeye ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.