DOLAR 32,2863
EURO 34,8028
ALTIN 2.411,18
BIST 10.223,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Sosyal medyada bu hafta #7 (VİDEO)

16.01.2018
A+
A-

Facebook Haber Kaynağı, bildiğiniz gibi zaman zaman değişen algoritmalarla kullanıcılara gösteriliyor. Duyurulan güncelleme ile beraber sosyal medya devi, insanlara önemsedikleri kişilerle daha fazla etkileşim fırsatı sunabilmek için Haber Kaynağı sıralamasını değiştirdi.

Bundan böyle Facebook, insanların arkadaşlarıyla paylaşmak isteyeceği gönderileri tahmin ederek akışın üzerinde tutacak. Ayrıca hesabınızda daha fazla etkileşime girdiğiniz aile ve arkadaşların gönderileri, genel içeriklere göre öncelik kazanacak.

Bugüne kadar bir gönderinin ne kadar fazla kişiye gösterileceği ya da ne kadar üstte çıkacağı gönderinin etkileşimine göre belirleniyordu. Yani çok beğeni, paylaşım ve yorum alan gönderiler otomatik olarak daha fazla insana ulaştırılıyordu. Değişen algoritma ile birlikte, arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz içerikler tahmin edilip etkileşimden bağımsız olarak ilgili kişilere gösterilecek. Ayrıca canlı yayınların da diğer gönderi türlerine göre daha fazla öne çıkarılacağını ve üstte görüneceği belirtelim.

YouTube ve Facebook canlı yayını yapan güneş gözlüğü!

Ürettiği elektrikli kaykaylarla dikkat çeken ACTON, şimdi de video çekip YouTube, Facebook ve Instagram üzerinden yayın yapmanıza olanak sağlayan güneş gözlüğü modelini duyurdu. ACTON ACE Eyewear hem yeteneği hem de fiyatıyla tam bir arzu nesnes

100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan ACTON ACE Eyewear, canlı yayın için sosyal medya servislerine bağlanabildiği gibi HD video kaydı ve 8 MP fotoğraf çekimi yapabiliyor. Video çekimi çözünürlüğü seçenekleri olarak saniyede 24 kare ile 1792 x 1168 ve 1280 x 720 piksel sunulduğunu da belirtelim.Tasarımıyla standart bir güneş gözlüğü izlenimi veren ürünün 120 derece geniş açılı lensini sadece tek tuşa basarak aktif edebiliyorsunuz. Video ve fotoğrafları akıllı telefon uygulaması ya da USB ile PC üzerinden yönetme şansına sahipsiniz.

Twitter, Donald Trump’ın hesabını kapatacak mı?

ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitter hesabı üzerinden Kuzey Kore liderine karşı yaptığı ” nükleer silah butonu ” paylaşımının ardından, Twitter’ın topluluk ilkelerinin ihlal edildiğini dile getiren binlerce insan, Trump’ın hesabının kapatılması için protesto ve kampanyalar düzenlemeye başladı.

Yaşanan olaylar sonrasında ” Twitter’da Dünya Liderleri ” başlıklı bir blog yazısı yayınlayan Twitter, bir dünya liderini engellemenin veya tweetlerini kaldırmanın insanları önemli bilgilerden mahrum edeceğini belirtiyor.

İlk günden bu yana Twitter’ı, insanların önemli olan her şeyi görerek özgürce tartışabildiği bir platform haline getirmek için çalıştıklarını belirten yetkililer, bir lideri engellemenin onu susturmayacağını, ancak insanların bu görüşleri tartışmasını engelleyeceğini dile getiriyor.

Black Mirror’da Esra Erol rüzgarı!

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Black Mirror, 4 sezonuyla bir süredir yayında.

4 sezonun en çok konuşulan bölümlerinden birinde Tinder ve benzeri uygulamalara değiniliyor. Bu temayı kendine seçen Netflix Türkiye ekibi, izdivaç programlarının vazgeçilmezi Esra Erol’la ilginç bir videoya imza attı. Yayınlanan video sonrası Netflix Türkiye’ye Twitter üzerinden eleştirilerini dile getiren birçok insan oldu. Hatırlarsanız şirketin Türkiye ayağı, daha önce Sadettin Teksoy ile bir video çalışması gerçekleştirmiş ve büyük beğeni almıştı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.