DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sosyal Medya Fenomeni Şeyma Subaşı Hakkında Yeni Yakalama Gelişmeleri ve İddialar

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı hakkında yeni yakalama gelişmeleri ve iddialar: güncel haberler, olaylar ve analizler.

19.12.2025
A+
A-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü geniş çaplı bir soruşturmada, adının geçmesi nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı için gelişmeler sürüyor. Subaşı, gün boyunca paylaşımlarına devam ettiği reklam içeriklerinin ardından kısa bir açıklama yayımladı ve şu ifadeleri kullandı: “YURT DIŞINDAYIM, TÜRKİYE’YE DÖNECEĞİM”.

Açıklamasında, medyada çıkan haberler nedeniyle kendisinin konuşma zorunluluğu hissettiğini belirten Subaşı, “Şu anda yurt dışındayım. Kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğümde daha detaylı bir açıklama yapabileceğim.” sözlerine yer verdi.

Subaşı’nın bu açıklamasının ardından Kur’an-ı Kerim paylaşımı yapması ve sosyal medyanın gündemine yeniden gelmesi dikkat çekti.

NE OLMUŞTU? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü soruşturma kapsamında, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımıyla ilgili suçlamalarla birçok ünlü ismin ifadesine başvuruldu. Soruşturma sürecinde daha önce ifade veren Sercan Yaşar’ın etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildiği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından çeşitli ilçelerde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

GÖZALTINA ALINAN İSİMLER Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt’a bağlı adreslerde yapılan operasyonlarda oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız ve şarkıcı Aleyna Tilki gibi isimler gözaltına alındı. Bu kişiler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi ve ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adreslerinde bulunamayan Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü için arama çalışmaları devam ediyor.

Şeyma Subaşı’nın yanı sıra yurt dışı tespit edilen Şevval Şahin ve Mert Vidinli hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Soruşturma kapsamında Mümine Senna Yıldız’ın evinde 5 gram esrar ve esrar öğütme aparatı ele geçirildi. Ayrıca saç ve kan örneklerinde uyuşturucu kanıtı bulunan Berrak Tüzünataç İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi. Hayyam Garipoğlu’nun oğlu ve Cem Garipoğlu’nun kuzeni Kasım Garipoğlu ile iş adamı Burak Ateş hakkında da yakalama kararı mevcut.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.