DOLAR 32,2568
EURO 35,0592
ALTIN 2.468,03
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

SOSYAL AĞ paylaşımıyla gelen suç oluşturan!

24.06.2020
A+
A-

Yeni Yüzyıl Gazetesi’nden Cet Gündüz Kurşun’un haberine tarafından Denizli’de meyve ve sebze toptancılığı yapan 25 yaşındaki Yusuf Aras, 24 yaşındaki baytar teknikeri Fatoş Yılmaz’dan bir vakit önce ayrıldı. zaman zaman genç kadını telefonla arayarak barışmak istediğini dile getiren Yusuf Aras ayrıldığı sevgilisi Fatoş Yılmaz’ı kıskandırmak için sosyal medya hesabı üzerinden başka bir kadınla olan fotoğraflarını paylaştı. Bunu hazmedemeyen Fatoş Yılmaz, “Ayrıca barışmak istiyorsun hem de diğer kadınla fotoğraflarını paylaşıyorsun” diyerek telefonla aradığı Yusuf Aras’ı konuşmak için evine çağırdı.

PUSUDA BEKLİYORDU

Bu esnada daha önceden sözleştiği arkadaşı Turan Printer ile işbirliği yapıp, barışma bahanesiyle Aras’ı kaldıkları evin önüne çağıran Fatoş Yılmaz evden ayrılarak başka bir arkadaşına gitti. İddiaya göre Turan Printer, evin önüne gelen Yusuf Aras’a, “Fatoş’un peşini bırak. Aralıksız arama. bundan başka nispet yaparcasına başka kadınla fotoğraflarını paylaşıyorsun” dedi. İkili aralarında sözlü olarak başlayan tartışma, daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Yazıcı, elindeki bıçakla Yusuf Aras’a saldırdı. 5 bıçak darbesi alan Aras, yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin arkasından hastaneye kaldırılan şanssız genç tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

“Hesabını soracağız”

BU ARADA Yusuf Aras’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına yapılan bir yorum uyarı çekti. Bir arkadaşı, “Ölüm sana yakışmadı, hesabını soracağız” yazdı. Ailenin tek çocuğu olduğu öğrenilen Aras’ın gövde geliştirme sporuyla ilgilendiği belirtildi.

Olaydan sonradan polis ekipleri göre yakalanarak gözaltına alınan Turan yazıcı çıkarıldığı mahkeme göre tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.