DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sorgun’da 4. SORFEST Rüzgarı: Eypio ve Gülden İle Başladı

Sorgun’da 4. SORFEST Rüzgarı başlıyor: Eypio ve Gülden ile müzik dolu bir başlangıç!

09.08.2025
A+
A-

Yozgat’ın Sorgun Belediyesi tarafından dördüncü kez düzenlenen SORFEST, bu yıl da vatandaşları bir araya getirdi. Şehir merkezine kurulan sahneden sahne alan konserlerle etkinlik, binlerce dinleyiciyi buluşturdu ve festivalin ikinci gününe de hareket kattı.

Bu yılki programa usta isimler eşlik etti; Eypio ve Gülden’in performansları dinleyenleri büyülerken, Şakir Efendi Şehir Meydanı’na kurulan platformdan adeta renkli bir şölen çıktı. Hayko Cepkin, Atilla Yılmaz ve Merve Özbey’in konserleriyle devam eden festival, görsel açıdan da göz dolduran anlara sahne oldu.

Bölgenin en büyüğü iddiasını yine dile getiren Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekici, marka değeri yüksek bir festivalin hayata geçirildiğini belirtti. “Bölgenin en büyüğünü yapıyoruz. İç Anadolu bölgesindeki festivallerin en büyüğü, en kalabalık olanı ve muhteşem bir organizasyonla bu yıl yine SORFEST’i gerçekleştiriyoruz,” diye konuştu. Ekici, Hayko Cepkin’in hemşeri olarak Yozgat’a uğurlu gelmesini ve memleketine olan hasretini bir nebze olsun gidereceğini dile getirdi. Ayrıca Sorgun’un Anadolu’nun incisi ve delikanlısı bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, civardan gelecek ziyaretçilere de sıcak bir ağırlama sözü verdi.

Kaynaklar: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat; Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.