DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sony Xperia XZ3 bataryası hayal kırıklığı!

07.08.2018
A+
A-
Sony Xperia XZ3 tasarımı ortaya çıktı!

Türkiye pazarından çekileceği iddia edilen Sony Mobile, yepyeni amiral gemi modeliyle gündemimizde. Bakalım Sony Xperia XZ3 tasarımı nasılmış?

Xperia XZ3 için alınan Brezilya sertifikası ile cihazın batarya kapasitesi de gün ışığına çıktı. Ortaya çıkan düşük batarya kapasitesi ise birçok kullanıcıyı üzecek cinsten. H-9461 ve H-9463 model numaraları ile iki farklı versiyonunun geleceği gözüken akıllı telefonun sadece 3,060 mAh kapasiteli bir batarya ile geleceği görülüyor. Bu kapasite mevcut Sony Xperia XZ2 ile kıyaslandığında 120 mAh daha düşük. Haliyle bu durum batarya süresi anlamında kafalarda soru işareti yaratıyor.

Sony Xperia XZ3 özellikleri için beklentileri de isterseniz hatırlayalım. Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformu kullanan akıllı telefon, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi sunacak. Çift değil tek lensli arka kamera ise şirketin yeni 48 Megapiksel sensörü ile gelecek. Cihazın kutudan Android 9 Pie ile birlikte çıkma ihtimali de oldukça yüksek.

Xperia XZ3, 48 Megapiksel kamera ile geliyor!

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ3 için şok edici bir iddia ortaya atıldı. Sony Xperia XZ3 48 Megapiksel kamera ile geliyor!

30 Ağustos tarihindeki duyuru sonrasında Sony Xperia XZ3 çıkış tarihi için Eylül ayı beklentisi yüksek. Bakalım Xperia XZ3 akıllı telefon beklenen ilgiyi görecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.