DOLAR 32,5032
EURO 34,9509
ALTIN 2.430,07
BIST 9.799,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Sony Xperia 1 II kamera özellikleri video ile paylaşıldı Sony Xperia 1 II kamera özellikleri için firma video serisi yayınladı. Modeli hakkında anlatıcı videolar…

24.05.2020
A+
A-

Akıllı telefon piyasasında en çok sevilen markalardan biri olan Sony, yeni modeli için çalışmalara devam ediyor. Daha önce de model hakkında çekilen fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Firma şu anda de kamera özelliklerini anlatan videoları kullanıcılar ile paylaştı. Firma, modeli için bu cins paylaşımlarda daha önce de bulunmuştu.

Sony Xperia 1 II kamera özellikleri incelendiğinde karşımıza başlangıçta üçlü bir tasarım çıkıyor. Bu tasarımın içinde 12 Megapiksel asıl kamera, 3x optik zoom’lu 12 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Bunlarla birlikte diğer taraftan ToF (derinlik algılayıcı) telefonun arkadaki kısmında yer alıyor.

Yayınlanan videolarda Sony’nin “Photo Pro” uygulamasına da yer veriliyor. Videoda gösterilen fotoğraflarda da model ile çekilen fotoğrafların kalitesi dikkat çekiyor. İşte firma kadar yayınlanan 6 video.

Telefonun öteki özelliklerine bakıldığında ise bizi 21:9 oranda, 6.5 inç 4K AMOLED ekran karşılıyor. aynı zamanda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunan model Snapdragon 865 işlemciden güç alıyor. Model Android 10 yüklü olarak kutudan çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.