DOLAR 32,1925
EURO 34,9740
ALTIN 2.512,69
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Son dönemde en çok satan telefon emin oldu! 2020 yılının birincil çeyreğinde en çok satan telefon kesin oldu. Çoğu kullanıcı bunun Galaxy A51 olduğunu…

27.05.2020
A+
A-

En çok satan telefon olarak geçen sene adını çoğu kez duyduğumuz iPhone XR yerini iPhone 11’e bıraktı. 2020 yılının ilk çeyreğinde 19.5 milyon adet satış gerçekleştirildi. Apple’ın yeni iPhone modelinde bir adım ileri artan bir şekilde fiyatı 50 dolar düşürmesi ve çift kamera gibi farklılıklar ile kullanıcıların karşısına çıkması iPhone 11’in kısa sürede oldukça popüler bir cihaza dönüşmesini sağladı.

Apple A13 Bionic gibi oldukça güçlü bir işlemciden, Wi-Fi 6 desteğine dek güncel teknolojilerin tamamı bu modelde karşımıza çıkıyor. XS ve XS Max modelleri bu çeyrekte birincil 10’da yer alamadı. Listenin ikinci esnasında Galaxy A51, üçüncü ve dördüncü esnasında ise Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro yer alıyor.

Bu kapsamda iPhone 11 fiyat / performans oranı ile satmak başarısı yakalamış olsa da, en fazla saten telefonlar listesindeki üç model çok daha uygun fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.