DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun ölümüne sebep olduğu motokuryenin kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Hassan Shekh Mohamud’un aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer’in kaza sonrası kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Videoyu paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bomba bir iddiayı da gündeme getirerek Göçer’in kazadan sonra 20 dakika boyunca yerde yattığını ve ambulansın gelmediğini öne sürdü.

11.12.2023
A+
A-

30 Kasım’da Somali Cumhurbaşkanının oğlu Hassan Shekh Mohamud’un otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer’in kazanın ardından çekilen yeni görüntülerine ulaşıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı videoda, Göçer’in çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yerde yattığı görüldü. Özdağ ses getirecek bir iddiayı da gündeme getirerek Göçer’in kazadan sonra 20 dakika boyunca yerde yattığını ve ambulansın gelmediğini ifade etti.

Motokurye Yunus Emre Göçer.

MOTOKURYEYE ÇARPARAK ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Muhammed Hassan Şeyh Mahmud, 30 Kasım Perşembe günü öğle saatlerinde Avrasya Tüneli çıkışında bir trafik kazası yaptı. Kazada ağır yaralanan motokurye Yunus Emre Göçer’e (38) hastaneye kaldırıldı.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Hassan Shekh Mohamud.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI AMA…

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göçer 6 Aralık’ta hayatını kaybederken, serbest bırakılan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Ancak Muhammed Hassan Şeyh Mahmud’un 2 Aralık’ta yurtdışına çıktığı öğrenildi.

ÖZDAĞ KAZA SONRASI ÇEKİLEN YENİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bugün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden motokurye Yunus Emre Göçer’in kaza sonrasında çekilen yeni görüntülerini paylaşan Özdağ bomba bir iddiayı da gündeme getirdi.

“20 DAKİKA BOYUNCA YERDE YATTI, AMBULANS GELMEDİ”

Özdağ, “Yunus Emre Göçer Somalili tarafından ezildikten 20 dakika sonra yerde yatıyor. Anlık paylaşılmış. Hala ambulans gelmemiş. 2 otistik çocuk babası. Namusu ile para kazanma mücadelesi veriyor. Onun katilini cezalandırmak bu ülke için namus meselesi olmalı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.